Diskuze

Íránka Ghavamiová zůstává ve vězení. Šla na mužský volejbal, a to se nesmí

Ghoncheh Ghavamiová, která byla v létě v Íránu uvězněna poté, co navštívila zápas Světové volejbalové ligy mužů, zůstane ve vězení nejméně ještě týden. Informovala o tom britská média i server insidethegames.com. Návštěvy mužského volejbalu jsou v Íránu ženám zakázány.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mistrovství světa v roce 2018? To bude docela dobrý až zatknou manželky a další fanynky hráčů z celého světa. F

0 0
možnosti

To je ten "umirneny" Islam kterym se ohaneji media? Kdy konecne svet pochopi ze islam neni nabozenstvi ale silne totalitni idelogie srovnatelna s nacismem a komunismem?

3 0
možnosti

M71a73r91t36i96n 55H85o29l22ý

20. 10. 2014 15:01

Bohužel to vypadá, že to nikdo chápat nechce:-(

0 0
možnosti

J38a83k45u69b 96J97a82n18d87a

17. 10. 2014 12:10

Asi ma rada sadomaso a chce dostat par ran bicem:-D

0 0
možnosti

pekna tvaricka :) . A mohou tam muzi na zenske zapasy ???

0 0
možnosti

T72o95m33á97š 27Č29e17c50h

17. 10. 2014 16:18

Tam ženské zápasy nejsou. Kdyžtak jedině v búrce.

0 0
možnosti

Kdyby ty mezinárodní sportovní asociace typu FIFA, FIVB, FIBA apod. byly co k čemu, tak pozastavují takovým státům členství do doby než zjednají nápravu. Pohlavní či genderová segregace je proti principům jakéhokoli sportu. A když nezjednají, žádný problém, kdo potřebuje Írán na MS? Televizní práva se dají prodat i jakýmkoli jiným zemím, které ho nahradí.

4 0
možnosti

Tak mě napadlo, jestli zdejší kritici oné ženy ve stylu "zakazuje jí to zákon, tak tam nemá lézt" si uvědomují, jak jsme v našich končinách dospěli k tomu, že nás podobné problémy už netrápí. Nám ta rovnoprávnost a tolerantní zákony, nezávislost na církvi apod. taky nespadly z nebe.

3 0
možnosti

Jist z nebe nespadly, ale Irán o změnu u nás nikterak nepřičinil. Na druhé strna je jistě správné tlačit na Irán, aby zákony změnil. Tlačit by měly například světové sportovní asociace.

3 0
možnosti

Hodnotíme zákony jiných zemí, ale sami si pořádek udělat neumíme. Naše zákony nejsou zrovna to, co bychom chtěli vystavovat. A proto udělejme si nejprve pořádek ve své vlastní zemi a že máme na čem pracovat.

1 1
možnosti

Tak Norimberské zákony taky dovolovaly plno věcí a doufám že se mnou budete souhlasit že určitě nebyly v pořádku.

0 0
možnosti

Moc nerozumím tomu, proč chce volejbalová federace pořádat MS v zemi, kde by na zápasy mohli chodit jen diváci mužského pohlaví.. Mají vůbec v Íránu dost míst ve vězení pro všechny ženy, které by se chtěly přijít podívat na MS??

0 0
možnosti

Chytrá hezká a odvážná holka v zaostalé středověké zemi. To je smutná kombinace, která nevěští nic dobrého.

4 0
možnosti

jestli je chytra, to tezko posoudime, ale jinak R^

0 0
možnosti

V Íránu mají ženy obličej odhalený (zahalují si vlasy a skoro všechno, ale obličej ne). To v Saúdské Arábii přišli na to, že mít viditelné obě oči je zbytečně rozsáhlé obnažování se na veřejnosti.

0 0
možnosti

Protože oko je do duše okno. Vy byste chtěl, aby vaší ženě někdo viděl do duše, když vy sám to většinou nedokážete?...;-D

0 1
možnosti