Diskuze

Němečtí volejbalisté odmítli nastoupit proti Číňanům, báli se koronaviru

Němečtí volejbalisté odmítli zasáhnout do zápasu Ligy národů proti Číně, v jejímž týmu se v minulých dnech šířil koronavirus. Mezinárodní federace FIVB obavy německé strany z nákazy neuznala a připsala asijskému mužstvu kontumační vítězství 3:0.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Volejbal tedy patří mezi sporty, kde je riziko nákazy od soupeře nejmenší. Jinak docela paradox - v Číně to začalo, pak dva roky měli skoro klid a teď se jim to tam zase oklikou vrátilo

0 1
možnosti
OK

Tak nejprve v diskuzi po konci závodu kolem Švýcarska všichni psali že je to celé šaškárna že ti pozitivně testovaní většinou neměli příznaky tak ať to testovaní zruší a teď se tu najednou obhajuje to testování :D

Ale tak na idnesu to je obvyklé že si diskuze na stejné téma protiřečí

1 0
možnosti

Tak jestli si tu už nějakou dobu, tak víš, že se pod článek vždycky sejdou více hejtři - ono stačí se třeba podívat pod článek o vládě - třeba o STAN - jsou tam hejty. Ale pokud něco podobného proti vládě jinými slovy řekne ANO, tak jsou hejty zase proti Babišovi.

0 0
možnosti
PK

Jsou ti Němci už padlí na hlavu? Proboha, proč zrovna toto sportovci řeší? 8-o

0 6
možnosti
DZ

D12a42n20i23e80l 62Z73í43k47a

23. 6. 2022 14:27

Tak asi proto, že se nechtějí nakazit a mít pak s tím spojené další trable? Zkuste se nakazit covidem na Filipínách, to bude jistě labůžo.

4 0
možnosti
MS

Jak to že nakažené pustili do zápasu?

3 0
možnosti