Diskuze

Zradil mě servis, litoval Berdych porážky s Koroljevem

Chvilku po prohraném zápase s Kazachem Koroljevem hledal Tomáš Berdych širší příčiny neúspěchu jen těžko. V jedné věci měl však už krátce po vyřazení jasno. "Soupeř sice podal výborný výkon a postup si díky tomu zasloužil, ale hlavní problém byl v tom, že mi dnes vůbec nefungoval servis. A bez něj se prostě tentokráte zvrátit nepříznivý vývoj nepodařilo."
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mamoun

21. 1. 2010 8:40
Trest

Za výkon na Australian Open by měli Štěpánek s Berdychem za trest začít platit daně v Česku a ne v daňových rájech. Čech není jen ten co skáče, ale také ten co plní Janotovu pokladnu.

0 0
možnosti

hluuusa

20. 1. 2010 17:44
vymluvy

Uz mi leze na nervy. Kdyz si komentatori na skysportu polozili nedavno otazku, kdo je pro nejvetsim zklamanim za poslednich pet let, jezdoznacne se shodli, ze Berdych, ktery mel byt davno v prvni petce. Ze pokud mu nefunguje"'jeho hra'" nema vubec zadny plan B, nedokaze na hru soupere prakticky nijak reagovat. To je vina i treneru. Zrejme se uspokojil, nechce se mu drit, jako treba Stepankovi pod Kordou. Je to fakt skoda.....

0 0
možnosti

NumLk

20. 1. 2010 18:07
Re: vymluvy

A proc by mel byt v prvni petce ? Jeho moznosti jsou  presne v levelu kolem 20 mista na zebricku.  Tady zadny trener nepomuze, neni to nijak zvlast nadany hrac, nevim co z nej vsichni delaji za hvezdu . To uz je lepsi Stepec , ten je aspon chytry .

0 0
možnosti

MartinHSJsecondban

20. 1. 2010 14:26
Tak to se může vzít za ruku s Radkem a jít

ten servis trénovat.

0 0
možnosti

error404

20. 1. 2010 8:34
no já nevím

50. hráče žebříčku by měl porazit i bez servisu...

0 0
možnosti