Diskuze

Do nominace se nevešel. Mohl jsem Berdycha porazit, tvrdí zklamaný Lopez

"Pokud někdo mohl porazit Berdycha na tomto kurtu, tak jsem to já," myslí si Feliciano Lopez. Jedenatřicetiletý Španěl však ve víkendovém finále Davisova poháru mezi českými a španělskými tenisty šanci nedostane, kapitán Alex Corretja ho do nominace pro duel v pražské O2 areně nakonec nezařadil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Španělský kapitán vsadil na jistotu. Je jasné, že zápas bude vyrovnaný a Španělé chtějí udělat 2 body přes Štěpánka a vyhrát čtyřku. Ani sebelepší výkon Berdycha pak nebude stačit. Já bych Lopeze taky nebral. Nikde není záruka, že by Berdycha porazil a se Štěpánkem by měl asi větší práci než s ním bude mít Almagro. Podle mě, kdo vyhraje čtyřhru tak vyhraje.

0 0
možnosti
FJ

takovy starosti navratil rozhodne nema - ma jen berdycha a stepanka a zbytek dela krovi. a podle me je to lepsi. prilis velky pretlak singlistu muze akorat uskodit tymu. muj typ - vyhrajeme po 4 zapasech.

1 1
možnosti
ZM

myslel jste tip, že?

3 0
možnosti
JR

J65i27ř65í 94R48o47j98k80a

16. 11. 2012 9:03

Přesně, jak jsem si myslel - Corretja Almagra vyřadit nechtěl, protože minimálně na neděli se mu může hodit (doufám, že ne;-)) a deblový pár odstřihnout taky nemůže, navíc hrajou dobře. Takže i když by možná rád Lopeze proti Berdychovi nasadil, nemá pro něj místo v sestavě. A bude spoléhat, že to uhraje Ferrer nebo za stavu 2:2 v neděli Almagro.

0 0
možnosti
JS

Přesně jak sis myslel? Cituji tě z jiné, předchozí diskuze "S tím Feliciano Lopezem to nebude jen tak, že trénoval v Londýně a je i v Praze, ten bude hrát" :-P Jo, to je ta nevýhoda novejch pravidel diskuze, příspěvků je daleko méně a lež se dá lehce odhalit ;-)

1 0
možnosti
JV

Rád se koukám na jeho hru - nebude příležitost..

0 0
možnosti

se svou formou by Lopez prohrál i se Štěpánkem, natož s Berdychem...

0 1
možnosti