Reportáž skončila 10. 7. 2016 18:02

Wimbledon: Raonic vs. Murray

Finále mužské dvouhry komentuje Tomáš Pavlíček

15-0
Kanaďan znovu na síti. Murray tlaku podlehl.
Podávat bude Raonic.
1:1
Murray
Murray získává game. Britský favorit si rovněž bez problémů udržel servis. Závěrečný servis chtěl Raonic odehrát, ale míček minul.
40-15
Parádní forhend dosedl přesně na základní čáru.
30-15
Raonic riskantně zaútočil a naběhl na síť. Brit ho nedokázal prohodit. Dlouhé ruce soupeře byly všude a nakonec Raonic ukončil výměnu smečí nad hlavou.
30-0
Murraymu vyšel servis a pak předvedl bekhend, na který Raonic nestačil.
15-0
Raonic nastřelil síť. Bod pro Murrayho.
Podávat bude Murray.
1:0
Raonic
Raonic získává game. Kanaďan vstoupil do utkání výborně. Game zakončil dobrým servisem a dodal si sebevědomí.
40-15
Dobrou techniku předvedl i kanadský ranař. V delší přestřelce zkrátil hru, a přestože Murray míček doběhl, nedokázal obra na síti přelobovat.
30-15
Další bod Kanaďana po dobrém servisu.
15-15
Tentokrát Raonicovi vyšel první servis a Murrayho obranný úder v následné výměně byl příliš dlouhý.
0-15
Murray začal podobně jako proti Berdychovi. Předvedl výborný return proti druhému servisu soupeře a získal bod vítězným forhendem.
Podávat bude Raonic. Zápas právě začíná.
Raonic se už prochází na kurtu, zatímco Murray stále vysedává na lavičce.
Tenisté se posadili na lavičku. Finále za moment vypukne.
Skoro dvoumetrový Raonic ovšem nebude jednoduchým soupeřem. Na trávě bude platit jeho raketové podání. Na turnaji už vyřadil Goffina i Federera a má vynikající formu. Dnes se může stát prvním Kanaďanem, který kdy ovládl Wimbledon.
Úplně plné hlediště bude hnát dopředu skotského bojovníka Murrayho, který ve svém jedenáctém grandslamovém finále poprvé nenarazí na jednoho z dvojice Federer, Djokovič. Jak ustojí jako favorit tlak okolí?
Oba tenisté dorazili na kurt a právě se rozehřívají několika cvičnými údery. Bude se hrát pod otevřenou střechou na centrálním kurtu. Po obloze plují mračna, ale pršet by nemělo.
Vítejte on-line reportáže z finále mužské dvouhry ve Wimbledonu. Bitva mezi kanadským ranařem Milosem Raonicem a domácím favoritem Andy Murrayem začne v 15.00.