Diskuze

Strýcová: Má hlava chtěla ze zápasu odejít, skoro jsem nemohla dýchat

Jediné místo v pavoucích ženské i mužské dvouhry zůstávalo prázdné. Posledním, kdo na letošním Wimbledonu postoupil do 2. kola, se ve čtvrtek po poledni stala Barbora Strýcová. Byť se na sebe párkrát rozzlobila a vztekle se plácla do stehna, nakonec díky trpělivosti a kázni přetlačila o deset let mladší Estonku Anett Kontaveitovou 4:6, 6:4, 6:4.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Czech Republic

Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Lucie Safarova, Barbora Strýcova

Women's Doubles

Andrea Hlavackova / Lucie Hradecka, Karolina Pliskova / Lucie Safarova http://www.wtatennis.com/news/article/5693851/title/womens-olympic-teams-announced

0 0
možnosti

Psát přesně v polovině roku, že Strýcová prožívá nejlepší start do sezóny? Když samotná sezóna, trvající od ledna do října, má za sebou již 6/10 trvání? Pan Knap by se měl proplesknout, podívat se do kalendáře a popřemýšlet, co bude psát za 4 měsíce, až sezóna všem hráčkám (s výjimkou těch na turnajích mistryň a šampiónek) skončí...

0 4
možnosti
EH

E58v76ž83e26n 56H14u13m16l

1. 7. 2016 7:06

ááá pan hnidopich se nám probudil...při podobných komentářích si vzpomenu na citát pana Wericha, že Arogance je parukou k zakrytí duševní pleše.

Osobně pana Knapa považuji za jednoho z nejlepších sportovních redaktorů a vždy rád čtu jeho články.

1 0
možnosti
VK

Skvělé odpovědi, "oni si to zaslouží, my ostatní se tam musíme dostat... Záleží jen na mně. Je vidět. že je v laufu a myslí hlavně na svůj výkon. Tak ať se Báro daří.

14 0
možnosti
OF

Jj, přistupuje k tomu dobře, zato na Berdycha včera dvakrát káplo a už se tvářil, jako by je nechávali hrát v chumelenici.

1 6
možnosti