Diskuze

Raonic doprovodí Djokoviče do semifinále tenisového Turnaje mistrů

Kanadský tenista Milos Raonic zdolal na závěr bojů ve skupině londýnského Turnaje mistrů Dominica Thiema z Rakouska v přímém souboji o postup 7:6, 6:3 a společně s neporaženým Novakem Djokovičem prošel do semifinále. Srbský hráč ve svém závěrečném duelu porazil belgického náhradníka Davida Goffina 6:1, 6:2.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

A co že tu není zmínka o tom, že se po novináři Djoko pro změnu pohádal s rozhodčím? Ne že bych chtěl, aby se z toho stal bulvár, ale mám pocit, že se mu v idnes kapku nadržuje...

A už na pana MC prosím nereagujte, z tenisové diskuze se pak stane jen pytel s.aček. Před tím jeho příspěvky měly s tenisem aspoň něco společného, teď už to sem fakt nepatří.

1 0
možnosti
MC

Milos je kral R^R^ Navic konci utkani na returnu. Toho si vzdy nejvic cenim. Dnes to nemohlo dopadnout ani jinak. Milos, Karel, Rudolf!!!!!

1 9
možnosti
MK

M37a77r15e55k 64K91ř37í40ž

17. 11. 2016 22:55

král bude Djoker nebo Andy - doufám v toho prvního

3 1
možnosti
MC

Milos je elegan. Smec nad hlavou. Cista hra na servisu 5-3. To uz neztrati. Je jinde jak v zari. Skodna uz odstranena.

0 0
možnosti
HU

A jak se ti líbil Mc Enroe v Milošově loži?

0 0
možnosti
MC

Milos potvrzuje brejk - 3-1.

0 0
možnosti
MC

To je kombinace . Kryl v tv a Milos ziská prvni TB R^ Da tam par esicek az Dom na lajnu plive a v hledisti? Ta seda americka hlava, ji jen krouti. Jesteze se ho zbavil a zapracoval pote opet na servisu. V Petrohradu to bylo s Juznym tristni. Infiltrace amerikana byla znat. Nikda nikam neprinesá tento narod nic dobreho. Pamatujte si to. Aj Milos to pochopá.

0 0
možnosti
Foto

Týjo, já vůbec nevim, že se to hraje. Proč nejsou někde nějaký plakáty? 8-o

1 1
možnosti
MK

Zaujala mě zmínka zde na diskusi, něco o holčičím backhandu Raoniče, nyní ho sleduji s Thiemem a je to pravda :-). Navíc, i když hrál s Djokovičem celkem vyrovnanou partii, divil jsem se jak je jalový na volejích, a to doslova, stopbal mu nic neříká něco jako Berdychovi, ke konci zápasu uhrál pár skoro obranných čopů. Moya bude mít s tímto nemehlemještě hodně práce aby mu slušelo číso 3.

4 0
možnosti
MK

M86a88r78e26k 73K20ř96í23ž

17. 11. 2016 22:05

odservíruje si to

2 0
možnosti
Foto

Novakovi gratulace, snad si to v přímém souboji o post světové jedničky rozdá spolu s Andym ve finále, to by opravdu bylo vyvrcholení sezóny jako řemen.

7 0
možnosti
MC

No a je po Goffinove frasce. Měli ho raději vyplatit. 6-1\6-2 to je co? Ale vecerom Milos!!!!!!!!!!

0 9
možnosti
HU

Miloše by taky měli vyplatit, takový nezajímavý netenista. :-P

3 2
možnosti