Diskuze

Nadal a Djokovič jsou někde jinde, uznal po nečekané porážce Wawrinka

Patřil do okruhu favoritů. Vyhrál Australian Open a titulem z Monte Carla dokázal, že umí vyhrávat velké turnaje i na antuce. Jenže na Roland Garros selhal tenista Stan Wawrinka už v úvodním zápase. "Je to velké zklamání," přiznala světová trojka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

62 nevynucených chyb Stanislase ? Berdycha by s tím ovšem šlo určitě porazit ....

0 2
možnosti
JS

Kurna, včera tady psal někdo do diskuse, že ten mač vidí 50 na 50, možná o trochu víc ve prospěch Lopéze, moc jsem tomu nevěřil, ale pokud si dotyčnej vsadil, tak gratuluju R^

0 0
možnosti

Nevsadil jsem si a pak jsem toho litoval :-)

A jinak by mě zajímalo, kde jsou teď ti "experti", co vylezou vždy jen ve chvíli, kdy prohraje Berdych nebo Kvitová, a píšou tady, že se to nikomu jinému ze špičky nestává. Řekl bych, že mezi Wawrinkou a Kvitovou co do výsledků není mco velký rozdíl. Oba vyhráli grandslam a od té doby se jim už tolik nedaří (jen u Wawrinky byl ten pokles o hodně rychlejší než u Kvitové, čímž neříkám, že třeba Wawrinka nemůže zazářit na US Open).

1 0
možnosti
JV

Jak se přejmenoval, jeho hra něco ztratila..

0 0
možnosti
LL

Nevadí, Stane. Příště to snad vyjde líp. Alespoň zdejší někteří diskutéři uvidí, že se to stává, a to nejen Tomášovi. :-P;-):-)

6 0
možnosti

když se nad tim tak člověk zamyslí, tak ono se to VĚTŠINOU nestává akorát tomu Djokovi a Nadalovi jak o tom mluví právě Wawrinka teď.

0 0
možnosti