Diskuze

Tenista Berdych je šestý na světě. V žebříčku přeskočil Federera

Tenista Tomáš Berdych vstoupí do Turnaje mistrů jako šestý hráč světa. Po Masters v Paříži, kde postoupil do čtvrtfinále, předstihl v žebříčku bývalou světovou jedničku Švýcara Rogera Federera. Na pátého Argentince Juana Martína Del Potra ztrácí Berdych před závěrečným turnajem sezony přes 1000 bodů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Autorovi článku doporučuji podívat se sem: http://live-tennis.eu/

Je patrné, že šance, že by Nadal NEBYL po turnaji světovou jedničkou, je naprosto minimální. Djokovič by musel vyhrát všechny zápasy a zároveň Nadal nevyhrát ani jediný zápas, což se mi zdá opravdu málo pravděpodobné (hlavně ta druhá podmínka).

To mi přijde už pravděpodobnější, že Del Potro bude po turnaji čtyřkou, protože Murray nehraje. Ale to by musel postoupit až do finále nejméně se dvěma vítězstvími ze skupiny.

0 0
možnosti

šance Djokoviče je opravdu minimální, ale ve tvých počtech ti nějak chybí finále Davis cupu. Tam může Nole získat dalších až 225 bodů, takže jedna výhra Rafovi k jistotě postu jedničky nestačí.

0 0
možnosti
KH

Jak to, že Djokovič od minulého týdne ztratil 510 bodů, když v Paříži obhajoval jen druhé kolo? Díky..

0 0
možnosti

Protože před turnajem mistrů je výjimka, v žebříčku už jsou odečtené zisky za loňský TM. Djokovičovi se tedy odečetlo 10 bodů za loňskou Paříž a 1500 za loňský TM, přičetlo se mu 1000 za Paříž. Tedy celkem -510.

2 0
možnosti