Diskuze

Muchová vydřela postup, Siniakové soupeřka vzdala. Allertová končí

Bezmála dvě hodiny bojovala Karolína Muchová v úvodním kole turnaje v Soulu s Alison van Uytvanckovou, nakonec třetí nasazená česká tenistka zvítězila 6:4, 3:6, 6:2. Belgickou soupeřka měla v jihokorejské metropoli i Denisa Allertová, která však podlehla Kirsten Flipkensové 2:6, 5:7. V Kuang-čou postupuje do druhého kola Kateřina Siniaková, Jelena Rybakinová duel za stavu 6:1, 3:1 pro pátou nasazenou Češku vzdala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Klizan a Rosol...bez komentare..;-(

0 0
možnosti

Ještě dovětek ke včerejšku, kdy jsme diskutovali - jako už tolikrát :-) - o možném 1. místě Karolíny na žebříčku WTA. Trošku jsem si pohrál s čísly a... Nyní v live žebříčku je Plíšková o 321 bodů druhá za Barty, už po odpočtu loňského vítězství v Tokiu (a tento týden ani jedna z nich nikde dvouhru nehraje, takže se na tom nic do pondělka měnit nebude). V pondělí 23. září se v tomto neoficiálním live žebříčku bude odečítat Wuhan z loňska. Barty se bude odečítat 350 bodů za SF, ale jinými body je v žebříčku nenahradí, protože bude mít odehráno jen 15 turnajů (a tedy i všechny započítány, protože do rankingu se jich počítá jen max. 16). Plíšková neztratí žádné body, protože vloni vypadla hned v úvodním zápase (a tudíž mezi 16 nejlepšími tento výsledek ani nemá započítán).

Jinými slovy - v pondělí 23. září se česká tenistka s náskokem 19 bodů stane VIRTUÁLNÍ světovou jedničkou :-). A pak tedy bude platit, že pokud Barty neuhraje více kol, v pondělí 30. září se Plíšková stane i jedničkou OFICIÁLNÍ...

Jasně - mnozí si řeknou - už zase ty propočty, to už bylo tolikrát. Jenomže při dlouhodobě průběžném a konstantním sběru bodů u Karolíny to č. 1 zase někdy vyjít musí! ;-)

1 1
možnosti
JK

J15i44ř31í 58K57v37ě93š

17. 9. 2019 17:12

Pravda. Jenže dokud to nebude podložené opravdu velkým výsledkem, je to č. 1 celkem o ničem.

0 1
možnosti
HU

A jeden výsledek z WTA Kanton

Katka Siniaková - Elena Rybakina 6:1, 3:1 a poté soupeřka skrečovala utkání. V osmifinále bude její soupeřkou Viktorija Golubic ze Švýcarska.

1 0
možnosti

Karolína Plíšková mazaně... Hraje v Soulu jen čtyřhru, to je před dvojicí velkých turnajů Wuhan + Peking dobré. Moc se neunaví, udrží se v kondici, pěkně potrénuje a navíc se vedle ségry i pobaví. A pak hurá dobýt No1! :-)

5 1
možnosti
KK

Máte pravdu, ale škoda, že nedobila US Open. Nebo kdyby to rozjela v AO v lednu.

0 1
možnosti

Možná Karolína dnes nepodala optimální výkon, přesto vyhrála. Možná ji nesedi podmínky, ale dokázala se s tím poprat. Takové výhry se cení. Je vidět, že má díky předchozím úspěchům dostatečně vysoké sebevědomí. Příště to bude jistě lepší.

2 0
možnosti
JN

Gratulace k postupu . Ale to je tak vše. Nejen že výkon nebyl ideální , ale ten nezájem a neochota třeba i popoběhnout byly až zarážející . A vyházet ven prakticky všechny returny při 2 podání soupeřky , to se také moc nevidí . Ještě by se k plusům dalo přidat že jí to slušelo o moc více než soupeřce . Přeji do dalších kol zlepšený výkon a trochu toho zápalu do hry .

0 0
možnosti
Foto

Není moc ošklivějších tenistek než van Uytvanck.

6 0
možnosti
JS

Ano, Karolína postup vybojovala, ale výkon, který hlavně v druhém setru předvedla, to byl za poslední rok asi její nejhorší. První podání nefungovalo, samá nevynucená chyba, to nebyla Karolína z předešlého období. Pestrost hry a útočné pojetí jakoby se z její hry vytratilo. Nebylo to pěkné pokoukání.

Přeji Karolíně lepší herní jistotu v dalších zápasech, na které se vždy těším.

2 0
možnosti
Foto

Největší problém vidím v returnu. S takovým výkonem nemá proti Babos moc šancí.

0 0
možnosti