Diskuze

Kvitová je v Sydney ve čtvrtfinále, Siniaková končí. Vypadla i Halepová

Tenistka Petra Kvitová postoupila na turnaji v Sydney do čtvrtfinále, pátá nasazená Češka porazila ve 2. kole Sie Šu-wej z Tchaj-wanu 7:6, 6:2. Zato Kateřina Siniaková se loučí už po prvním kole, v dohrávce přerušeného zápasu podlehla Belgičance Elise Mertensové 6:7, 6:2, 2:6.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Petra dobře, ale radši by se měla šetřit. Aby zase teď nejela naplno, soupeřky odpočívají a pak budou chybět síly na AO.

1 1
možnosti
JS

Tak sezona je nová,natrénováno má,a praxe jí jen může namotivovat. A po tom loňsku to potřebuje. jsem si jistý,že tentokrát v prvních kolech nevypadne. Šarapová je snad zraněná a Azarenka snad na ní číhat nebude.

0 0
možnosti
KJ

Kolik se hraje kol te kvalifikace?? díky

0 0
možnosti
JS

Nesouhlasím s t tím názorem,že chyby ke Kvitový patřily a patří. Ano,hrála tak vždycky,a měla s tou hrou úspěchy. Ale taky dost nečekaných porážek. Je vlastně permanentně pod tlakem,pořád vlastně musí chyby napravovat winnery,a když soupeřka vůbec nechybuje,tak je pořádná fuška. A s přibývajícím věkem to bude čím dál horší. Soupeřky to vědí,a když občas udělají chybu,tak jsou v klidu,protože vědí,že na tu jejich jednu přijde 5 od Kvitový. A věčne opravovat chyby je náročný na psychiku. Vlastně si nikdy nejste jsitý,zda 5:2 bude stačit.

3 0
možnosti
HU

Nesouhlasíš, ale to je, bohužel, to jediný, co s tím můžeš dělat. Leda zkusit jí poradit jak na to. Nebo myslíš, že jí to dělá potěšení a že by radši nehrála bez chyb?

6 1
možnosti
RM

Solidní výkon. Kerber by mohla to čtvrtfinále kapku vypustit, na Hopmanu toho odehrála dost, ať se holky zbytečně nevysílí :)

3 0
možnosti
JS

Ten zápas jsem si nenechal ujít,a musím říci,že Kvitová hrála solidně. Soupeřka je nepříjemná,ale těch chyb v poměru s winnery bylo míň,a hned to je vidět na výsledku

2 0
možnosti
LK

Hrát proti Hsieh (Nebo Ssie, jakýžeto je český přepis jejíjho jména) musí být strašně náročné. Ty její údery se nedají skoro vůbec předvídat. Hodně zvláštní styl.

4 1
možnosti
JS

Chvála bohu,že ten set vyhrála. 5:2 na 5:5 a při setbolu na kratší druhý servis úder přepískla,a okamžitě přišel trest. Ale v TB hrála velmi dobře. Co musím říci rozhodčí nekompromisní. Dva zahlášený míče do autu opravila,a ikdyž se asiatka snažila protiřečit,tak neměla nárok.

2 0
možnosti
HU

Já bych se skoro o půlnoci taky už radši viděla v posteli než na kurtu. Tak by sebou mohly hodit. :-)

4 1
možnosti
LB

Tak aspoň Lukáš zvládl první kolo kvaldy. Mladé pušky nic, zase jen 33 letý veterán....

1 0
možnosti