Diskuze

Hradecká v Melbourne září, postupují i Berdych a Karolína Plíšková

Životní grandslamový turnaj zatím letos v Melbourne hraje Lucie Hradecká. Česká tenistka po postupu z kvalifikace uspěla na Australian Open i ve druhém kole hlavní soutěže třísetovou výhrou nad Slovinkou Hercogovou. Ve třetím kole je i Tomáš Berdych, který zdolal Rakušana Melzera, dál jde po výhře nad Francouzkou Dodinovou také Karolína Plíšková. Vyřazeni jsou naopak Lukáš Rosol, Klára Koukalová a Kateřina Siniaková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Nandal si Smyczku kolem krku, ale nakonec šťastně vyklouzl.

0 0
možnosti
Foto

Všechny ty debilní kecy o Rosolově porodu jsou tak trapné, že až nechutné. A korunu tomu nasadila Lenka Kasalová... Naopak, milá paní.. Kdyby v případě Lukáše Rosola šlo o profesionála, nikdy by takovýmto způsobem nemohl svou grandslamovou šanci obětovat účasti na porodu. Profesionál by přípravě k AO dal všechno, nezanedbal by ani dřinu, ani režim, v Melbourne by podal výkon, odpovídající jeho žebříčkovému postavení a nedělal by ostudu. Rosol mohl při svém potenciálu začít už před lety předvádět úžasné věci.. Místo toho je ve třiceti takřka grandslamovým nováčkem, čeká ho už jen málo podobných příležitostí... A místo a by si jich tím spíše vážil, dělá, jako by to mimino bez něho nevylezlo, jako by je rodil sám.. Dříve přítomnost otců na porodech neexistovala a nešlo to na úkor ani dětí, ani rodičů, ani společnosti.

1 0
možnosti
PV

P75e26t20r 10V91r24a40n45i59k

21. 1. 2015 13:29

Tak Nadal preci jen postoupil.

0 0
možnosti
KM

Tak proti Smyczekovi to byla povinnost. To není hráč, který by mohl Nadala zastavit.

0 0
možnosti
MB

No tak hlavně že postoupili Berdych a Plíšková. Ta francouzská oceánoložka to tam místy sázela neskutečně. A pak taky dokázala vyrobit po třech esech dvě dvojchyby například... Musel to být hodně těžkej zápas, hlavně psychicky. Jinak teda dívat se na Koukalovou (při hře :P ) už dlouhodobě nemůžu, jinak bych z ní dostal deprese. Ona i když vyhraje set, tak se tváří, jak kdyby jí zrovna umřel pes. A Siniaková by potřebovala během zápasu od trenéra průběžně pár facek, ať se nechová jako rozmazlená pipka. Po každým zkaženým míči ze sebe dělá opravdu kravičku nejvyššího kalibru a hlavně se to pak projevuje na výkonu, kterej by jinak nebyl zas tak špatnej, na to kolik jí je let...

9 1
možnosti
MS

Koukalová je v tomhle výborná. Ale kam se hrabe na Benešovou. Dodnes se divím, že její zápasy nedoprovázely hromadné sebevraždy diváků.

3 0
možnosti
LH

Nadal je nějak mimo. Měl tam doktory, dostal prášek, zřejmě je mu blbě a je to vidět. Soupeři stačí vracet, nehraje nic extra.

0 0
možnosti
Foto

Nadal v obrovských problémech, prohrává 2:1 na sety!

Podle mě to může být i sebevědomím, když před turnajem prohlásí, že se necítí za favorita turnaje a nemůžeme od něj čekat velké věci, tak je něco špatně.

0 0
možnosti
JS

J16o15s16e90f 29S84y59s91e10l

21. 1. 2015 11:21

Především gratulace našim postupujícím hráčům. Chtěl bych se vrátit k výkonu mladé Katky Siniakové. Co se mi na její hře líbí je její bojovnost a zvládání jednotlivých úderů, ovšem až na jeden a to základní. Nevím, jestli ji její otec a trenér v jedné osobě, učil ten hrůzostrašný způsob servisu. Při servisu absolutně nevyužívá švihu lokte, ale používá pouze sílu ramene, tak jako házejí někteří oštěpaři, tedy nataženou celou paží. Tímto stylem nikdy nebude dobrou podávající hráčkou, která při svém podání získá výhodu a nepřiblíží se nikdy světové špičce. Přitom má tělesné parametry, kdy by mohla podávat o 20 km/h. rychleji. To je úder, který by měla okamžitě předělat. Když jí tak člověk pozoruje, jak se na kurtu chová, neustále vztekání se po každém zkaženém míči, je to pro trenéra asi hodně těžké té svéhlavičce něco vnutit. Jako otec by jí měl ohnout přes koleno a naplácat na zadek. Myslím si ale, že ani to by nepomohlo.8-o

5 1
možnosti
RN

R34a52d64e83k 33N90ě94m18e85c

21. 1. 2015 11:02

Kde je starej dobrej Rafaaaaaaaaaaaaaa?

0 0
možnosti
MC

Doufam ze se probere,proste ani jednomu z nich/myslim i Fedexe/ uskodila exhibice do 4gamu.

0 0
možnosti
MC

To se jeste Simonka naceka!

0 0
možnosti
SK

jestli Nadal nezlepší podání, tak dneska asi půjde...

0 0
možnosti