Diskuze

Doma v Basileji triumfoval Federer posedmé, ve finále přehrál Nadala

Švýcarský tenista Roger Federer ovládl k radosti fanoušků posedmé v kariéře turnaj v Basileji, tedy ve svém rodném městě. Ve finále přehrál Rafaela Nadala 6:3, 5:7, 6:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Prvni match point odvratil,pak mel pri stavu 6-4 v TB set pointy 2.Nakonec ho prohral 8-6 a ve dvou setech Jirka konci

0 0
možnosti
MS

Kloubou dolů před Rogerem za to, co ještě ve svém věku předvádí. A také jako Rafův fanoušek mám radost z toho, že se po těch mizériích zdá se konečně trochu zvedá a je schopný zase hrát (i když nevyhrát) finále turnaje ATP, i když ne tak velkého. Snad se dostane zpět do TOP formy a snad si svou TOP formu udrží i Roger. Sledovat zápasy těchto dvou velikánů je totiž vždycky výborný tenisový zážitek.R^

4 0
možnosti
MJ

Já Nadalovi přímo nefandím, ale mám rád jeho souboje s Federerem. Přál bych si, aby se ti dva ještě někdy utkali na grandslamu, i když třeba ne ve finále.

1 0
možnosti
MC

Dnes tedy v Paříži Veselý proti Dolgopolovi, jinak si los se zbylými našimi kluky zazertoval. V prvním zápase, tedy druhém kole,může Berdycha čekat Esovič a Rosola Nadal.Zajímavý, neoblíbeni soupeři můžou čekat na nasazenou dvojku turnaje a trojku.Trojka Federer Seppi a dvojka Murray Coric

0 0
možnosti
HU

Tomáš má vůbec los na baterky, jak jsem tak koukala na pavouka.

0 0
možnosti
JJ

J72a63n87d52a 96J23o20s38e92f

1. 11. 2015 18:16

Po celý zápas jsou diváci usměvaví, neboť jejich velehráč jim dělá radost. Jak rozdílné ve srovnání s utkáním utrápených, ovázaných žen  v předehře tohoto zápasu v Singapuru.

2 2
možnosti
MC

Předehra? Líp bych to nevyjádřil. A ovazanych žen

0 0
možnosti
Foto

Vyhrát jeden turnaj posedmé (navíc v rodném městě), být podesáté vřadě ve finále a hrát už celkově 12 finále na něm 8-o No to dokáže jen Roger R^ Snad se teď v Paříži zadaří a doufám, že na TM zničí veškerou konkurenci.

13 0
možnosti
PV

Ehm.. kdo to dokaze? Rafa vyhral French Open 9x..sice s jednou pauzou po zraneni, ale ten turnaj je nesrovnatelny Basileji.. nebo je to jako mensi uspech, protoze se tam Rafa nenarodil? :-)

2 3
možnosti
TH

Perfektní tenis :-) takový tenis baví a brzy bude chybět. Rafa se pořád rve i po serii zranění a Roger hraje jak bůh ikdyž stárne. Bavilo mě to o moc víc než zápasy Djokovice.

11 0
možnosti
MJ

Mně to asi taky už zůstane, že tyto zápasy mě baví víc než zápasy Djokoviče s Federerem :-)

4 0
možnosti
MC

Giganty ste měli on line.Schválně kolik teď bude příspěvků. Budeme sem psát zitrejsi zápasy v Paříži. Nuceně!Zítra tam má Veselý vyzvat Dolgopolova

0 0
možnosti
TN
MC

Tenisportal uvádí že nad ním vyhrál po 3 a půl letech

0 1
možnosti