Diskuze

Karolína Plíšková si zahraje dvě finále, Siniaková má titul z deblu

Karolína Plíšková si potřetí v sezoně zahraje o titul. Česká tenistka si v semifinále na turnaji v Hongkongu poradila s Alison Van Uytvanckovou z Belgie 6:1, 4:6, 6:4. Kateřina Siniaková slaví svůj první titul v deblu, se Srbkou Aleksandrou Kruničovou ve finále v Taškentu přehrály Rusky Margaritu Gasparjanovou a Alexandru Panovovou 6:2, 6:1.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HS

Tak a Karolína už má dvě finále :)

0 0
možnosti

Čtyřhy by dát měly, porazily už těžší soupeřky, ve dvouhře bude Sabina těžký oříšek ale když nehraje na trávě, dá se porazit.

1 0
možnosti
JP

Karolíně gratuluji k postupu do finále a K. Siniakové k zisku titulu ve čtyřhře. Toho si na iDNES ještě nestačili všimnout.

10 0
možnosti

J49i73ř77í 81Š97e73d52a

13. 9. 2014 11:39

šmankote. ženská čtyřhra, ještě na bezvýznamnym turnaji ;-D.. neblázni

4 12
možnosti
HS

Kdo by čekal, že po jasném prvním setu z toho bude takové drama. Bohužel v prvních dvou setech se Karolína moc netrefovala do prvního servisu a po dramatickém zlepšení Belgičanky to ve druhym setu bylo znát. Zajímavý je, že čím Belgičanka Karolínu nejvíc trápila od začátku druhýho setu, to se pro ni nakonec stalo osudným. V osmé hře třetího setu poslala jeden kraťas do síťě a druhej jí Karolína doběhla a uhrála z toho bod. A utkání Karolína ukončila kraťasem na returnu :) Gratulace k postupu do finále.

P.S. : Karolíno, uhrát hru na servisu se čtyřma dvojchybama je neskutečný majstrštyk, paráda!!! :)

0 0
možnosti