Diskuze

Velká česká bitva v Madridu. Kvitová zdolala v boji o finále Plíškovou

Ne, u sítě se neobjímaly a nelíbaly, jak to po utkání dělají soupeřky, které k sobě v tenisové džungli mají blíž. Poražená Karolína Plíšková však důstojně pogratulovala rivalce Petře Kvitové, která poté krajance odcházející do šatny společně s diváky na stadionu La Caja Magica na oplátku zatleskala. Dvojnásobná wimbledonská vítězka zdolala v semifinále gigantického turnaje Madrid Open bývalou světovou jedničku 7:6, 6:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kája byla na kurtu odevzdaná, jako bez zájmu o vítězství.

Petra měla větší touhu vyhrát, proto vyhrála. Byl to prostě sestro-vražedný boj, který vyhrála lepší, což se zcela potvrdilo ve druhém setu.

Obdivuji Petru jak se dostala do formy po tom zkur... zranění. Navíc ještě reprezentuje republiku ve Fed Cupu, a to bez vytáček a výmyslů, jak převedla Kája, kterou mám rád (navíc, jako bývalý Louňák), ale sport je sport a charakter se projevuje, ve vztahu k repre = kde mají méně peněz, takže Petra u mě v sympatiích vyhrává na celé čáře.

2 2
možnosti
AT

A24d54a66m 45T92r21u73b19á31k

12. 5. 2018 11:09

Mně se hra Karolíny zejména v prvním setu opravdu líbila. Hrála fakt dobře a občas musela Petra vytáhnout fantastické údery, aby ten míček vrátila. Bohužel pro Plíškovou stála na druhé straně prostě ještě o něco lepší hráčka. Rozhodně mi nepřipadala odevzdaná. Možná ve druhém setu ke konci trochu, když ona se tak nijak tváří pořád no :).

7 0
možnosti
KN

K35a34r96e31l 56N97o71v11á47k

12. 5. 2018 10:13

Karolína je úplně stejný případ jako Berdych. Má na top 10, ale má své limity (stejně jako Berdych), které ji brání aby někdy byla stabilně na samotném vrcholu. Jedním z limitů je (stejně jako u Berdycha) pohyb.

3 0
možnosti
JK

J39i68ř52í 15K44v82ě96š

12. 5. 2018 10:56

Tak zrovna včera pohyb nebyl ten největší problém, hejbala se velice dobře. Problém byla hlava.

0 1
možnosti
MS

Tak vám moc děkujem, česká televize, že jste nám to dali on-line do vysílání.

Vždyť co jiného taky vysílat, že? Když dvě české tenistky předvádí skvělý tenis, v podstatě předčasné finále.

Nebožebynedejbože nebyl prostor na čt2?

No jo, nebyl prostor, .... museli jsme vysílat podle programu, už ani nevím co to bylo, vím jen, že jsem se na to mohl podívat někdy jindy, třeba v neděli, v pondělí ráno, v sobotu večer, v podstatě kdykoli...

;-(

3 7
možnosti
FS

Již dlouho sleduji všechny zápasy na internetu. Je to i pohodlnější. Jen trochu menší obraz.

0 1
možnosti
PP

Ceska jednicka porazila ceskou dvojku. Za me cajk:)

6 1
možnosti
JV

J63a79n 70V13e24r68n85e13r

12. 5. 2018 7:46

Jak to na kurtu vřelo, tak u sítě při podání rukou to bylo jak v lednici. Ten vztah je evidentní.

3 0
možnosti
AS

dulezite je ze ve finale bude ceska.

3 0
možnosti
JJ

Proč? - Promiňte, to jsem si nemohl odpustit ;-)

0 0
možnosti
ZB

Palečky a kvitáme....

2 1
možnosti
Foto

Osobně jsem moc rád, že se obě naše české holky dostaly takhle daleko. Byl to hezký tenis, vyhrát mohl kdokoliv z nich. Lepší den měla Petra... Doufám ale, že v nároďáku budou na kurtech spolu jako jedna bytost.

13 0
možnosti
MV

Jen bychtak zminila jednu vec, o ktere tu nikdo nemluvi.

Bavite se o Vankovi jako o veci, kdo mu ktera nabidla smlouvu driv...ale byla to predevsim jeho volba odejit od Karoliny k Petre, nedelejte z nej nesvepravny predmet dolicny...

On proste chtel skončit s Kajou a byl to jen a jen on, co chtel zacit s Petrou. Mel k tomu svoje duvody a urcite nešlo jen o prachy.

25 1
možnosti
Foto

Ať už měl důvody jaké chtěl tak jasné je, že mu končila smlouva a Karolína mu prodloužení nenabídla. Tak se rozhlédl a šel tam, kde nabídku dostal. Když máte pracovní smlouvu na dobu určitou a zaměstnavatel se před jejím koncem nemá k tomu, že by jí prodloužil, tak budete čekat až se on usmyslí, nebo se zařídíte po svém?

19 0
možnosti
LV

dobre petroR^, nafoukana nudna a studena pliskova je venkuR^

10 14
možnosti
TT

Já bych to takhle neformuloval. Jsou prostě lidé extroverti a introverti, nebo kdo ví, co za tím stojí, že působí jako sfinga. A nafoukaná zase tolik není - sice nejela na OH, ale Fedcupu se účastní svědomitě, když ty ostatní seshora taky.

7 3
možnosti