Diskuze

Další soupeř ve Fed Cupu? Švýcarsko s legendou Hingisovou i její „žákyní“

Jednoho nebezpečného soupeře překonaly, ale další už na české tenistky číhá. Semifinále Fed Cupu odehrají 16. a 17. dubna ve Švýcarsku, zemi s dvěma hráčkami z elitní dvacítky žebříčku a špičkovou deblistkou Martinou Hingisovou. "Bude to těžký zápas," tuší český kapitán Petr Pála.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

ještě že Baczinsky nehraje (tedy prozatím) to co minulý rok, tudíž to bude otevřené, nicméně na čtyřhru už se nedá spoléhat - to není Mitu/Olaru, snad se Petra zvedne, s Luckou se po zranění nedá moc počítat.[>-]

0 0
možnosti
KK

Alespoň aby už byla v pořádku Lucka Š. a byla ve formě. Bohužel Petře moc nevěřím, že si do té doby vše srovná a bude v pohodě.

0 0
možnosti
JK

Já zas nevěřím, že se dá do té doby dohromady Lucka. Má na to jenom tři turnaje, z toho dva jí moc nejdou ani když je zdravá.

0 0
možnosti
Foto

Rumunsko není silná tenisová země. Na kdyby se nehraje, ale kdyby měla Petra formu, tak je po třech zápasech hotovo.

0 3
možnosti
PS

Chce to aby se buď uzdravila Lucka, nebo Petra vzpamatovala. Karolína to asi tentokrát sama neuhraje, obzvlášť když v deblu bude favoritem soupeř

3 0
možnosti
JM

Utkání nemá favorita.Šafářová nehraje dlouhou dobu,není moc pravděpodobné,že naskočí do dobré formy.Fed Cup má hodně pěkné návštěvy,špička je užší:Rusko,Španělsko,Itálie,Německo,Francie,ČR,letos může překvapit i Švýcarsko.Ale to je v hokeji také.

0 0
možnosti
PH

Kdyby za USA hrály segry Williamsovy, tak nemají absolutně žádnou konkurenci....

2 0
možnosti
OJ

Slabinou Švýcarska je fakt, že mají jen 2 silné singlistky a pak Hingisovou do debla, pokud nastoupí všechny tři, tak se dá čekat vyrovnané utkání, ale pokud jim z jakéhokoliv důvodu vypadne kterákoliv z této trojice (zranění, ztráta formy či motivace), tak by to výrazně zvedalo české šance ...

2 0
možnosti
PN

Nedej bože, kdyby se zranily dvě.

0 0
možnosti
LV

"a rovnou patří mezi jeden z nejnebezpečnějších týmů vůbec."

Jen jestli to nebude odvislé na tom, jak se mezi ten jeden nacpe... Bude tam vůbec mezera?

3 1
možnosti
VK

Možná by stálo za to i zmínit, že výhra nad Rumunskem byla jubilejním 100. vítězstvím české (československé) reprezentace ve Fed cupu.

8 0
možnosti
OL

Druhé semifinále hraje Francie s Nizozemskem, co jsem dohledal, tak s oběma jsme hráli naposledy doma, takže v případě postupe je jasné, že finále budeme hrát venku?

2 0
možnosti