Diskuze

Rosol zařídil postup. Tenisté vyzvou v daviscupovém čtvrtfinále Francii

Bylo to drama až do posledního zápasu. Ale s dobrým koncem pro český tým! Výběr kapitána Jaroslava Navrátila postoupil po roční pauze znovu do čtvrtfinále Davis Cupu. Rozhodující bod na 3:2 zařídil Lukáš Rosol, který v pátém zápase porazil Alexandera Zvereva 6:2, 6:3, 6:1. Čeští tenisté v boji o semifinále vyzvou v červenci doma Francii.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Bravo Lukáš Rosol!!!!!! Taky bych spíš vsadil na Štěpánka.

0 0
možnosti
HM

H14o53n41z16a 96M38á35z30a

7. 3. 2016 9:32

Je pravda, že jsem Lukášovi nevěřil po pátečním představení. Raději bych viděl na kurtu Štěpánka. Ovšem po zápase před Lukášem smekám a gratuluji. Jeho hra byla pestá (ne tak nudná jako u Toma) s minimem chyb, zkrátka moc pěkné pokoukání. Dík a gratuluji!!!R^R^R^

3 0
možnosti
LB

Jakožto (dle kolegy Cajthamla) nejvěrnější Lukášův fanoušek, jsem mu prostě věřil. R^

Přesněji od 4. gamu prvního setu, když odvrátil brejkboly a pak jsem viděl, že si stoupá na Zverevův servis minimálně o metr dál, než Tomáš v pátek. Tohle mu totiž umožňovalo ty pumelice vracet, čemuž se slaboučký Svačina v TV pořád divil. A protože sám má velkou ránu, tak to nebyly jen defenzivní krátké returny. Zverev musel po svém servisu mnohem víc hrát, dokonce víc, než v pátek proti Tomovi a už z toho byl rozhozený, že si tolik nepomůže servisem. Navíc Lukáš hodně dobře podával, měl i slušnou mezihru, nebál se zahrát čop, dát kraťas, jít na síť (i když minimálně čopů i náběhů jsem čekal ještě víc). Prohraný set a pak už to bylo o hlavě - rozhodující zápas, proti soupeři, kterému to jde, kterého jsem dosud neporazil, ba dokonce na něj neudělal ani set, teď musím otáčet, to prostě Zvereva semlelo, čemuž se nedivím a Lukáš si to zkušeně pohlídal. Mám velkou radost, protože plivat na Rosola, to tady (skoro) každému šlo náramně..

1 0
možnosti
MC

Vy mate z nas vsech radost nejvetsi a samozrejme vam ji preju.Taky jsem hned na vas vzpominal.At se mu dari aj na americke snure.To jsem tu ale jiz psal,budu zas mackat palce jako vsem nasim tenistum.

0 0
možnosti
VH

Ono prohrát s třicátým hráčem světa 3:0, tak je lepší po dvou setech si natrhnout sval a hodit ručník do ringu.Předpokládám,že se rychle uzdraví a za týden,čtrnáct dní, v dalším turnaji vypadne zase hned v prvním kole.S Kvitovou se mohou vzít za ruce a mají ještě tak na smíšeného debla.Jinak v daviscupu je Francie pro Česko konečná.

0 8
možnosti
MB

Nechci snižovat vynikající výkon Rosola, ale matematicky větší zásluhu na postupu má Tomáš Berdych. Ale hlavní je postup a týmový výkon. Podobně jako ženské - když není nahoře Kvitová, zaskočí Plíšková.

0 2
možnosti
MU

Po tom patecnim vykonu jsem Lukasovi docela veril. Zverev doplatil na svych 18 let, kdy psychicky totalne odpadl.

1 0
možnosti
JV

J85a50n 12V47e24r70n21e15r

6. 3. 2016 23:56

Říkal jsem si 50/50. Moc jsem nevěřil, ale spíš doufal.

Koukal jsem jak skvěle hrál. Rychle, agresivně a hlavně se mu dařilo. Nelétalo mu to ven. I servis byl velmi dobrý.

Smekám, jakým stylem ho přejel.

4 0
možnosti
MT

Lukasovi jsem moc nevěřil, ale hrál famozne. Berdychovi jsem nevěřil vůbec a nezklamal.. Měl by se soustředit na sebe a DC nechat mladším.

1 10
možnosti
JV

J87a85n 58V18e85r21n72e13r

6. 3. 2016 23:34

A Rosol by ho měl taky nechat mladším? Jsou s Berdychem stejně staří. I Štěpánek má pořád týmu co dát. A to je mu 37.

A kdo mladší by měl hrát, abychom měli šanci na úspěch?

1 1
možnosti
JP

Rosol ho sfoukl jak papírovýho čerta. Zato Berdych se s 75. hráčem světa trápil 5 setů a 30.hráč světa ho školil jak malýho kluka....

2 6
možnosti
PN

Myslím, že Rosol odčinil dnes vše, za co ho někteří zde na iDnesu pomlouvali.

Dobře to dnes uhrál.

[>-]R^

10 0
možnosti
Foto

Lépe bych to neřekl!R^

1 0
možnosti