Diskuze

Švýcaři se zlobí na Federera. Jsem z jeho volby smutný, řekl Wawrinka

Nebyl to překvapivý ani neobvyklý krok. Přesto švýcarské tenisové fanoušky i odbornou veřejnost naštval. Legendární Roger Federer se omluvil z prvního kola Davisova poháru proti obhájcům trofeje z Česka. "Preferuje peníze," zlobí se někteří Federerovi kritici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taky ty naše DC hrdiny je za poctivou účast nutno určitě pochválit. Druhá věc je, že až moc často postupují přes týmy, jen díky tomu, že jim z různých důvodů chybí jejich nejlepší hráči, kteří by naše pravděpodobně usadili.

0 0
možnosti

No a? Rekl bych, že je to ostuda především těch chybějících hráčů a ne našeho týmu. Jejich problem, mohli mít DC oni, takhle mají prd. A je to tak dobře...

5 0
možnosti

No nic, jen je potřeba to doplňovat, místo jednoduchých výroků typu "jsme nejlepší", co má rád Kaderka a "sportovní vlastenci".

0 1
možnosti

vyhrát DC znamená vyhrát 4 víkendová utkání, Švýcaři a my v nejsilnější sestavě to bude vždy obr na hliněných nohách, jeden hráč vypadne z jakýchkoli důvodů a rázem je to vše úplně jinak. To co jsme jako obr na hliněných nohách loni dokázali, se neopakuje jen tak každým rokem.

2 0
možnosti

to bych neřešil, na to se historie ptát nebude - je trochu snad i proto, že naši hráči nemají velkou šanci na individuální singlovou trofej a salátová mísa je docela slušná náplast

1 0
možnosti