Diskuze

Bučeli na mě, vzpomíná Serena W. Do Indian Wells se vrací po 14 letech

Naposledy tenistka Serena Williamsová startovala na turnaji v Indian Wells v roce 2001 - to ho podruhé vyhrála. Jenže podle svých slov čelila rasistickým urážkám fanoušků a od té doby na tomto podniku odmítala startovat. Třiatřicetiletá světová jednička názor změnila až nyní a letos se tak na turnaji opět představí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já ji vyloženě nemám rád. Není mi sympatická a vadí mi její chování.

3 1
možnosti
Foto

Vaidisova do 2.kola ve dvou setech 7/6 7/5. Nicol, gratulace !

2 0
možnosti
Foto

Ted zacina zapas Vaidisova. První kolo... tak snad konecne dojde nekam dal. Pral bych ji to.. I kurz ma nižší, nez soupeřka.

0 0
možnosti

Přiznám se, že tuhle tenistku nemám rád od začátku její kariéry. Její loňský výstup ve Wimbledonu to jen potvrdil. Nemám rád ani její sestru. A nemám rád ani jejich "velkohubého" otce. Jenže stejně si nemůžu pomoci a musím obdivovat to co dokázala, stejně jako její sestra a kam až je jejich otec dovedl. A pořád svými úspěchy dokazuje. Je jednička a ostatní tenistky z Top 10 jsou jen její křoví. To je neoddiskutovatelný fakt.

4 2
možnosti

A čím Vám byla nesympatická od začátku její kariéry? Když vynecháme pozdější incident s rozhodčí a podivné odstoupení ze zápasu. Podle mě se o nesympatie nijak nepřičiňuje. Jestli to nebude jen tím, jak vypadá, což není její vina. Pokud jde o vlastní (dlouhodobé) chování, tak větší škodu rozhodně dělají dnes a denně Šarapovová a Azarenková svým hlukovým terorem.

2 1
možnosti

Dlouhán Karlovič se svým stylem hry hraje často tiebreaky, ale tentokrát narazil. ATP Záhřeb: Karlovič - Baghdatis 6:3 6:7 6:7 ;-D

0 0
možnosti

těsnější to být nemohlo, 7:9 ve druhém tiebreaku a Baghdatis dával najevo velkou radost :-)

1 0
možnosti

Tak třeba nebyla fanouškům sympatická, proč za tím hledat rasismus???

9 0
možnosti

ono je to mnohem jednodussi hledat za tim rasismus nez se ptat proc? Pokud jsou problemy okolo cerneho, vzdycky je to rasismus a uz se nehledaji priciny.

12 0
možnosti