Diskuze

Byl to test trpělivosti, řekla Šafářová po mači s čínskou obranářkou

Dvě a půl hodiny v dusnu a horku se tenistka Lucie Šafářová mořila s Číňankou Čang Sej-sej ve 2. kole US Open. Postupně se snažila rozdrolit její obranu, jakmile příliš pospíchala, bylo zle. "Tenhle styl mi nesedí, bylo těžké se přizpůsobit," řekla Češka po vítězství 6:3, 4:6, 6:2.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D24a85v50i40d 53H18ý68ž88a

28. 8. 2014 17:22

Ze zápasu jsem neviděl ani míček, ale podle toho co se tu píše něco podobného bude čekat Báru proti Niculesku, jejíž tenis je odporný megahnus...

0 0
možnosti

Nemáte někdo odkaz na video ze zápasu? Rád bych se na ty kopce podíval, ale nedaří se mi nic najít.

0 0
možnosti

Odkaz tedy nemam, ale bohuzel jsem to vcera na vlastni oci sledoval. Nechapal jsem co takova pinkalistka dela ve 2. kole US Open, tenis jak z antuky v Horni-Dolni....jeste vetsi prekvapeni pro mne bylo ze s tim mela Lucka takove problemy. Kazdopadne je dulezite ze to zvladla a ted jedeme na Alize! ;-)

1 0
možnosti

J98a15k45u26b 76T42r81o20c49h

28. 8. 2014 10:17

Pobavila mě věta "Místo přestřelek obvyklých na nejvyšší úrovni se odehrávaly neobvyklé výměny". Jistě, tohle byl extrém. Na WTA je asi 15-20 tenistek, které opravdu hrají tenis, útočí a většinou si body uhrávají samy. Pak následují tenistky, které jenom vracejí míče a čekají až se soupeřka vyhází. Tyhle tenistky mají tak pět vítězných míčů za zápas. Ukázkový zápas byl včera mezi Larsson a Stephens, Larsson za zápas 8 vítězných míčů a Stephens cca 60 nevynucených chyb. Pokud je tenistka netrpělivá a nepřemýšlí tak to mají obranářky docela snadné. Taková je úroveň ženského tenisu.

0 0
možnosti

Podobné jak včera Radwaňská, její taktika, že soupeřka zkazí, ji nevycházela (číňanka kupodivu hrála bezchybně ) a v tu chvíli polka neví co hrát. Zakonči výměnu nějakým winnerem totiž prakticky neumí.

0 0
možnosti

Velká gratulace pro Lucku. Dovedu si představit, jak to pro ní musel být těžký zápas. Je vidět, že na sobě hodně zapracovala (psychika). Zheng byla takticky velmi dobře připravená. Každá hráčka na okruhu WTA o Lucce ví, že má občas problémy s tím, že umí "vyházet" celý zápas. Zheng se této taktiky držela celý zápas a málem jí to vyšlo. Naštěstí jen málem, a tak Lucka může v turnaji pokračovat, snad minimálně jako ve Wimbledonu do semi ;-). Držme ji palce, formu na to rozhodně má!!!

14 0
možnosti

Přál bych ji semi, ale takové štěstí na los, jako měla ve Wimbledonu, mít nebude...

0 0
možnosti

Lucce velká gratulace! Je čím dál lepší, a to jí moc přeju.

10 0
možnosti

Jo, před 2 lety by to během hodiny vystřílela do plotu a skončilo. Udělala veliký pokrok. Tak šup, šup, s čistou hlavou do dalších zápasů, výhrami hurá za první světovou desítkou.

15 0
možnosti

ted ti vaděj lucko obloučky,,,,,neboj dočkáš se ....až ti to tam budou hráčky z top 10 házet po lajnách tak budeš snad už spokojená

0 27
možnosti

Zas někdo, kdo v životě nepinknul do míčku. Liftovaný úder těsně před základní čáru se opravdu hraje hůř než bomby

20 0
možnosti