Diskuze

Tenisový stratég Federer myslí vždy o pár tahů dopředu

Před čtyřmi lety se nad Federerovou divukrásnou kariérou škaredě smrákalo. Mořila ho bolest zad, v milovaném Wimbledonu vypadl ve druhém kole, na US Open ve čtvrtém, propustil kouče Annaconeho. Na Masters v Londýně zlostně napálil míček do obří kostky zavěšené pod stropem O2 areny, odsekával reportérům na tiskovce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslední dva články pana Knapa by se daly shrnout do jedné věty: "Obdivuji Federera a nemám rád Berdycha."

1 1
možnosti

Co kde pise negativniho o Berdychovi?

0 0
možnosti

Kdo by to byl před pár lety řekl... že bude mít v roce 2017 ve 35 letech na začátku dubna 1 granslam a obě dvě Masters 8-o

2 0
možnosti

Bylo by docela stylové, kdyby Fedex vyhrál letos ještě jednou Wimbledon a pak ohlásil konec kariéry. Vím, že by to na jednu stranu byla velká škoda, protože svou hrou rozdává tenisovým příznivcům mnoho radosti a mohl by se současnou formou a stylem hry vyhrát ještě spoustu turnajů včetně GS, ale moc by se mi líbilo, kdyby dokázal odejít na absolutním vrcholu a kariéru ukončil výhrou na nejslavnějším a svém zřejmě nejoblíbenějším turnaji.

0 0
možnosti

Problém takhle úspěšných lidí je ten , že neumějí skončit. takže pokud bude sloužit zdraví, pojede dál. Co by dělal jiného?8-o

Sláva je strašně návyková;-)

0 0
možnosti

Prohrál z 20ti zápasů jediný (s Donským) a pak všechny doslova válcoval! Jaká škoda, že Berďa neproměnil mečbol při svém podání!

1 1
možnosti

A stejně by turnaj nenatáhl do vítězného konce. Jedna vlaštovka jaro nedělá.

0 0
možnosti

Jakej kontrast oproti clanku s Berdychem. A mne se moc libi. Pan Kodes jak mluvi opet muzu podepsat a davam mu za jedna. Roger se nepozene za zebrickovym numero 1. Kralem je davno, necht se mu jeste dari dal, rozdava radost z tenisu nam pravym priznivcum te krasne hry. Kez i rozsiri sbirku GS titulu. Ma na to, protoze jak pise pan Knap ostatni maji spatny zivotni styl. Koupe nemovitosti, diamantu, svatba, rozvod, asistence u porodu atd , atd. Tenis odsouvaji na druhou kolej a to neni hezke.

0 4
možnosti

Co na tom není hezkého. To je každého věc co dělá.

2 0
možnosti

Má to v hlavě na správném místě pěkně urovnané proto je tak dlouho na výsluní.R^

7 0
možnosti

Jeden z nejlepších sportovců všech dob.

12 0
možnosti