Diskuze

Šest hodin na kurtu, tři body. Ale hrdinkou mě nenazývejte, říká Plíšková

Před rokem si ve Fed Cupu odbývala nervózní premiéru v Kanadě, tentokrát podruhé za sebou táhla tým k obratu. Po vítězném finále v Praze proti Rusku zvládla tenistka Karolína Plíšková excelentně i složitý zápas prvního kola s Rumunskem. "Ale hrdinkou mě nenazývejte," přála si 23letá tenistka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

H21o13n95z47a 35M75á83z35a

9. 2. 2016 9:15

Pro mě je Karolína v současné době jasná česká jednička a to at je na žebříčku za Petrou či Luckou. Za všechny odehrané zápasy ve FC jí patří dík a velká gratulace.

0 0
možnosti

P77e25t44r 68H31a82n22á93k

8. 2. 2016 20:01

Kaderka se nechal slyset, ze by Pliskova mela za svuj vykon dostat Nobelovu cenu :-D ... ten ma v hlave solidne vymeteno :-D

0 0
možnosti

Plíška je správná holka do nepohody ... krom emocí s "raketou" neutrální výraz tváře ...

0 0
možnosti

Zdá se, že Petra, přes všechny své zásluhy mi připadá, jako " vybitá baterka"

Při její zkušenosti měla Moniku, převálcovat a na její " čopy " najít způsob hry.

Chybou bylo i rozodnutí pana Pály, že jí nechal hrát druhý zápas. Velký obdiv

Karolíně. Jednou bude česká jendnička.VVV

0 1
možnosti

Nechci být kritikem Kvitové. Její výkyvy přičítám trenérovi. Ale Petra by neměla mluvit o tom, že je ráda, za takové kolísavé výkony ? I to je projev nezdravý. Ráda, za své výkony může být Karolina Plíšková a Barbora Strýcová. Já v tomto utkání v Kluži, velmi cením vliv Strýcové na dobrou pohodu v týmu a významný herní přínos do hry debla. Strýcová, svojí pestrou a razantní hrou na síti, v deblu, pomohla Plíškové. Toto Plíšková, čestně přiznala a pochválila podíl Strýcové na výhře v deblu !Toto, je velmi pěkné gesto pro Strýcovou, když momentálně nezabere tzv. "Jednička " týmu - Kvitová, pro kterou našla Plíšková, také slova omluvy a pochopení !!

3 0
možnosti

Plíšková pokud bude dřít, tak může myslet na mety nejvyšší. Určitě je nadějí a já ji gratuluji ke skvělým výkonům, naopak Kvitová absolutní propadák. Panu Kotyzovi patří obdiv za to co s ní v minulých letech odvedl, protože to musela být obdobná dřina jak lézt na Everest.

2 2
možnosti

U mě to vyhrála už když jsem viděl fotky ze slavíka ;-D;-)

Ale tu přehnanou pokoru nemám rád. Zkrátka hrdinkou této části jsi byla R^

-

A Kvitová nemůže žít ze svého jména, pořadí v žebříčku nebo ze zásluh. Aspoň ji to pomůže se sebeuvědoměním.

5 0
možnosti
Foto

Je mi lito, Kajo, ale nemas pravdu. Ty jsi zaridila vyhru s Kanadou, Ty jsi ses rozhodujicim zpusobem podepsala pod lonskou vyhru nad Ruskem a nyni jsi ten cely zapas vyhrala skoro uplne sama. To, jakym zpusobem ses - ac neprilis zkusena - ujala role jasneho leadera tymu, je obdivuhodne, nevidane. Jasne ze se nemusi vzdy vsechno povest. Tobe se to povedlo, presto zustavas skromna a nevykladas nesmysly o tom, jak jsi hrala dobre jako ta, ktere se "to nepovedlo". Jaky to rozdil... Skladam uprimnou poklonu.

17 4
možnosti

To je kec zase.

2 10
možnosti

Je treba si priznat, ze fakticky je momentalne Karolina Pliskova nase nejlepsi hracka. Zebrickove to sice neodpovida, ale podle me do dubna uz tomu tak bude.

Safarova je nemocna a do zapasu se Svycarskem se podle meho nazoru nestihne pripravit.

Kvitova je momentalne nevyzpytatelna. Co bude v dubnu, to nikdo nevi, muze se do te doby zvednout a nebo skoncit s tenisem, to opravdu nikdo neodhadne.

Podle meho ve Svycarsku to bude hlavne boj Pliskove a Strycove, kterou uz mozna Pala nasadi i do jedne dvouhry.

3 0
možnosti

Co kdybyste se do toho žebříčku nejdřív podíval, než začnete něco řešit? Zatímco Petra až do Madridu neobhajuje prakticky nic, Karolína mimo jiné finále v Dubaji (P5), čtvrtfinále v IW (PM) a titul v Praze (INT). Je tedy zcela zřejmé, že možnost, že by do dubna Kája Petru předskočila, je mizivá.

6 1
možnosti

Kája do půl roku před Petrou na žebříčku...nejpozději.;-)

1 0
možnosti

Pokud Petra bude zdravá, tak se do půl roku před ní Karolína rozhodně nedostane.

0 0
možnosti