Diskuze

Djokovič a Ósakaová jako vládci dalších let? Rýsuje se to čím dál zřetelněji

Na tvrdém povrchu melbournském si ještě víc zabetonovali pozici ústředních osobností soudobého tenisu. Jakmile je v banku nejvíc, dominují mezi muži Novak Djokovič a mezi ženami Naomi Ósakaová. Máloco je spojuje, tohle ano: po letech vyrovnané nadvlády Velké trojky a zcela nevyzpytatelných zrodech nových a nových šampionek WTA to teď zavání absolutistickou érou Srba a Japonky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Djokovič hraje strojový tenis, je jako zeď od které se vše odráží zpět k jeho protivníkovi. Jeho tenis není vzhledný, ale je úžasně efektivní. Navíc umí pustit kachnu do světa, tentokráte zranění zad. Mnozí čekali, že Djokovič k dalšímu zápasu nenastoupí, ale on byl jako rybička! Dělá jen to, co je povolené. Celkově je to velký favorit mnoha dalších turnajů.

2 2
možnosti

To je právě to, o čem hovoří Goran. Neférové věci, které se o něm šíří. Zranění břišního svalu(nikoliv zad) si přivodil ve třetím setu za stavu 2:0. Proč by to asi předstíral, když měl zápas pod kontrolou? A následující zápas jsem viděl, rozhodně ještě nebyl v pořádku.

5 0
možnosti

Už se počítají normálně žebříčky ?

0 0
možnosti

Zřejmě ano. Jiří mlčí, tak to tak bude.

0 0
možnosti

V Paříži vyhraje určitě někdo jiný a ve Wimbledonu rozhodně mezi ženami také.

4 1
možnosti

Jop, na tráve je Osaka marná

0 0
možnosti

Proto snad je lepsi sledát mensi turnaje. Tam vyrovnani souperi

1 5
možnosti

Djokovič vzhledem ke svému věku už asi moc ne, možná 2 až 3 roky, ale Osaka může být novou Serenou...když se naučí hrát na trávě a hlavně na antuce.

2 0
možnosti

Za 2 roky může klidně 4-6 titulů uhrát. Pokud uhraje 5, bude před Nadalem, i když budu u něj počítat 2 z RG.

2 0
možnosti