Diskuze

Karolína Plíšková bude poprvé nasazenou jedničkou na grandslamu

Nejvýše nasazenými tenisty na grandslamovém US Open budou světové jedničky Karolína Plíšková a Rafael Nadal ze Španělska. Další Češka Petra Kvitová půjde do závěrečného grandslamu sezony v New Yorku jako číslo 13, Barbora Strýcová bude třiadvacítka. Jediným nasazeným českým mužem bude s číslem 15 Tomáš Berdych.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aneb kdyz nasazena trinactka je o level lepsi nez nasazena jednicka... ale at se dostanou co nejdal obe:-)

0 0
možnosti

Markéta ma strašnou smůlu na los. Hned do 1. kola Světu Kuznětsovou :-/

0 0
možnosti

Joooo Marus ma Halepku!! :D

1 0
možnosti

Činovníci, i Kvitová s Jankovič končí. Doi vyřadí Strycovou taky.

1 5
možnosti

To je zase kecu od nepolibenych expertu, podle pravidel nastavenych tenisovou asociaci je svetova jednicka. Od toho ostatne pravidla jsou a neumisťuje se podle sympatii nebo projevenych emoci na kurtu.

3 0
možnosti

Očividně máš problémy se čtením. Já nijak nerozporuju, že je Karolína špičce, protože uhrála nejvíce bodů. Ale pokud nebude vyhrávat turnaje, je to dlouhodobě neudržitelný stav.

2 0
možnosti

Bohuzel to neni svetova jednicka typu "serena,maria",ktere kdyz vadly tak vyhravali vse a bylo jim jedno kdo proti nim nastoupi.Karolina je takovou jednickou,kterou muze hned nekdo sesadit,a zalezi u ni na stesti s losovanim pavouka.Pokud nebude mit stesti tak muze vypadnout hned,a to se mi k sv.1 moc nelibi.Svetova jednicka by mela vyhravat vse "po urcitou dobu".

1 2
možnosti

Hlavně by světová jednička měla aspoň občas za rok vyhrát nějaký velký turnaj. A to z té špičky splňují snad jen Muguruza a Svitolina.

4 1
možnosti

H15y69n96e34k 83M82r98t32v48ý

25. 8. 2017 10:41

formálně jo.

0 0
možnosti

OT: je to posledni clanek o tenise tak sem. Musim se omluvit slecne PK za pochybnosti o ruce. Mam to nyni potvrzeno z vyssich kruhu, ze jde o jeji ruku. Litovat vsak hodna neni ani obdivovat ju. Bud chce hrat a musi to hodit za hlavu nebo kvuli tomu zraneni nehrat. Ja po ni hrat nevyzaduji. Mozna by ji prospelo sezonu ukoncit a jit po stopach jejiho byvaleho partnera Radka Stepanka. Je to na ni zda hazardovat se jmenem dvojnasobne wimbledonske sampionky.

1 7
možnosti

Ona se rozhodla, že hrát bude a počítá s tím, že výsledky postupně přijdou (i když vítězství na jednom turnaji už má). Samozřejmě to může dopadnout i jinak. Případ Radka Štěpánka je jiného druhu a nemá cenu to srovnávat.

4 0
možnosti

Kyrgios strnasty nasadeny, co znamena v 4.kole Big4, tak snad nie Murray.

0 0
možnosti

Přála bych Karolíně US Open vyhrát a udržet i post No.1. Obávám se, ale podle posledních výsledků, že to neklapne.

3 0
možnosti

P76e83t88r 81Ž78á51k

25. 8. 2017 9:28

tak to bude poprvé v historii, kdy nasazená jednička vyletí už v prvním kole...

1 8
možnosti

Takový chudáky jako seš ty nezbývá než litovat :)

6 0
možnosti