Kurnikovová a reklama

Kurnikovová a reklama - Ruská tenistka Anna Kurnikovová předvádí produkt švýcarské hodinářské firmy. | foto: Michal Doležal, ČTK

Kurnikovová předváděla v Praze hodinky

  • 7
Praha - Ruská tenistka Anna Kurnikovová dala Praze přednost před Wimbledonem. I tak by se dal stručně shrnout její aktuální program. Účast na právě probíhajícím travnatém grandslamu jí neumožnilo údajné zranění zad, a tak vyrazila do české metropole prezentovat hodinky firmy Omega. Společně s dalšími celebritami ji přivezl Orient Express. "Tenis jsem ale nikdy neopustila a jakmile se doléčím, tak se k němu hned vrátím," ujistila ale novináře. Na okruhu WTA nehraje už od 9. dubna, kdy vzdala utkání prvního kola v Charlestonu.

O měsíc později hrála turnaj nižší kategorie ITF v Sea Islandu, kde skrečovala semifinále kvůli zranění.

Do české metropole přijela dvaadvacetiletá tenistka Orient Expressem. "Měla jsem po dlouhé době příležitost projet se vlakem," poznamenala Kurnikovová, která je jednou z "tváří" švýcarské firmy. Díky podobným reklamním akcím se prý dostane do exotických míst.

Usměvavá tenistka však neprozradila, zda za takové místo považuje i Prahu. Nevyjádřila se ani ke spekulacím německého bulvárního listu Bild, že je těhotná se španělským zpěvákem Enrique Iglesiasem.

K představení hodinek Railmaster si společnost Omega vybrala stylové prostředí pražského Hlavního nádraží a tamní Fantovy kavárny. Půvabná Kurnikovová zapózovala s hodinkami před objektivy fotoaparátů a kamer a ještě v sobotu odpoledne z Prahy odletí.

,

Tenis v roce 2024

15. - 28. 1. Australian Open, Melbourne
26. 5. - 8. 6. Roland Garros, Paříž
1. - 14. 7. Wimbledon
26. 8. - 8. 9. US Open, New York
12. - 17. 11. Finálový turnaj B. J. Cupu, Sevilla
19. - 24. Finálový turnaj Davisova poháru, Malaga