Diskuze

Cesta zpět na trůn vede přes Asii. Jsem ready, tvrdí odpočatá Plíšková

Už v neděli se vydá za asijským dobrodružstvím, na japonských a čínských kurtech čekají českou tenistku Karolínu Plíškovou tři podniky. Veledůležité. Pokud se nedávné světové jedničce bude dařit, může se vrátit do čela žebříčku WTA. Zároveň usiluje o postup na Turnaj mistryň. „K účasti na něm mám blízko,“ věří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Hledam kam tu radostnou novinu napsat a asi nejaktualnejsi clanek o okruhu WTA je tento. Lucie Hradecka si v Quebecku zahrá ctvrtfinale. Kez je obsazeni ryze ceske.

0 1
možnosti
AZ

Že se nestydíte.;-O Rv Ještě nedávno jste tady psal, jak Lucii Hradeckou a další české tenistky nesnášíte a teď budete jásat. Jste jen obyčejný troll a víc na vás nemá smysl reagovat. Rv!!

1 0
možnosti
RB

PR Plíškové by měl opravit reklamu na mentálku, něco mi tam nesedí.;-D

1 2
možnosti
MC

Vsak jsem to psal hned. Je trapne mit v reklame nazev svetova jednicka. Nyni uz nema to pravo se tak nazyvat. Je to vyvoj, i ja jsem se prizpusobil.

0 0
možnosti
JS

Američanky tam nebudou?

0 0
možnosti
MC

Karca uz nemuze mez jine cile nez finale ci vitezstvi, to je moc sympaticke. A jak zije tenisem dokazala hned v uvodnich vetach. Po probuzeni jsem videla par poslednich micku sve sestry. To se o slecne PK bohuzel rict nedá.

0 16
možnosti
JK

J28a88n 28K24l69i98n90e54r

13. 9. 2017 20:03

Protoze nemá sestru, ktera hraje tenis?

14 0
možnosti

Á, konečně po mnoha dnech článek o nejedničce (dle vzoru MC) Karolíně. Už mi to chybělo :-).

4 1
možnosti
RV

Nebojte o Petře budou hned tři články denně.

0 1
možnosti