Diskuze

Plíšková: Takhle se nedá hrát. Letošní grandslamy? Náhoda to asi nebude

Příliš rychlé, příliš jasné. I proto tenistku Karolínu Plíškovou její vyřazení z letošního Roland Garros donutilo k pořádné sebekritice. „Nemůžu vzít soupeřce to, že hrála dobře. Ale není důležité se bavit o ní. Ode mě to vůbec nebylo ani blízko k tomu, co bych chtěla a měla hrát,“ pronesla česká žebříčková jednička poté, co ji ve 2. kole přejela Jelena Ostapenková poměrem 4:6, 2:6.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V konkurenci nastupující generace dračic to bude mít Karolína čím dál těžší. Mě překvapilo, že nehraje kraťasy. Její hra je dost jednoduchá a když nejsou podmínky, které by jí vyhovovaly, tak je to dost znát. Jsou tady holky, které nejenže hrají agresivně, ale i pestře. Jedině celodvorcový tenis jí může přinést další výrazný úspěch na grandslamu. Co jí radí trenér? Pokud ne tohle, tak už ho dávno měla vyhodit.;-)[>-]

0 0
možnosti
PW

byla moc velká zima

1 0
možnosti
HH

Karolína už zase mluví o změně. Těch změn už ale v týmu okolí ní bylo za poslední roky tolik, že jí to asi spíš škodí, než prospívá. Měla by dát trenérům i sobě víc času na koncepční práci. Překvapilo mě, když propustila Conchitu, která s ní kus dobré práce odvedla. Sáhla po ní Muguruza a jak se jí teď po předchozím útlumu zase daří. Myslím, že to byla chyba, i když samozřejmě do Karolíny "kuchyně" nevidím a možná se i pletu.

4 0
možnosti
JP

Už hodně dlouho se na její zápasy nekoukám aby mne netrefil šlak a jsem v pohodě a nemusím tady psát o jejím neumění.

1 0
možnosti
TV

je to marný, je to marný, je to marný...

PS je marná Rv

0 1
možnosti
JP

Kondiční trenér Marek Všetička od ní raději rychle utekl ke Kordovi. A na jeho výkonech je to znát...

1 0
možnosti
JK

J69i62ř21í 88K38v53ě46š

1. 10. 2020 19:15

Všetíček. A neutekl, nýbrž dostal padáka. Že skončil u Kordy juniora není žádný velký překvapení, když s Kordou seniorem donedávna trénoval Štěpánka.

5 0
možnosti
KN

Je to už fakt nenormální, že jí grandslamy takhle nejdou a ostatní turnaje jo. Na menších turnajích si vybojuje nasazení do grandslamu na nejvyšší místa a pak hned vypadne. Asi to bude jen psychikou, že už má z těch grandslamů depku.

Hlavně Karolíno nepropadej moc velké trudomyslnosti, hoď to za hlavu a zkus příště na ten kurt nastupovat s cílem hezky si zahrát pro radost a ne z cílem za každou cenu vyhrát a ono to vyjde.

5 0
možnosti
MS

Vokrouhlík to tady všechno omínusoval a má splněno;-D

2 1
možnosti
LH

Nevím co od ní kdo čeká. Přirovnával jsem její styl k Raoničovi kterého držel servis který má dobrý dál a z l e p š i l mezihru ale Plíšková servis průměr

a mezihru nezlepšila ba naopak. Takže od ní nečekejte zázraky. Své si uhrála peníze vydělala tak o co jí jde. Lepší to již nebude . Dnes jsem na ni nekoukal zato na Kvitovou ano a tam se dá mluvit o bojovnosti umění atd. Petro dobrý.

1 0
možnosti
VN

V13a21s21e81k 58N67o37v74á79k

1. 10. 2020 16:45

Karolína byla asi ještě opařená z té včerejší penalty tak jako polovina Česka :-D

1 2
možnosti
TH

T72e17r44e35z98a 31H78o33l89á

1. 10. 2020 17:38

to by sedělo spíše na Peťu, která je velkou slávistkou :-)

2 0
možnosti