Diskuze

Jsem další na řadě já? ptá se po smrti černocha tenistka Gauffová

Americká tenisová hvězdička Coco Gauffová se v emotivním videu připojila k protestům proti smrti černocha v Minneapolis při policejním zásahu. Jsem další na řadě já? ptá se šestnáctiletá Afroameričanka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

No, pokud "s pohledem do kamery zvedá ruce", tak nejspíš další v řadě nebude. Ale nechápu, co má tohle gesto pokory společného s Floydem.

0 0
možnosti
OU
RV

Velký Floyd a něžný obr. K tomu loupežné přepadení. To nebyl žádný chudáček, na kterého si někdo zasedl. Zákrok policisty se nyní jeví jako přehnaný, jenže v tu chvíli to byl zákrok, který nijak nevyčníval a v podobných situacích se normálně používá.

0 0
možnosti
PH

Pokud budu podezřelý z placení falešnou bankovkou (ukázalo se, že byla práva), tak mě hrozí, že mě na ulici uškrtí policisté? Todle je regulérní vražda

1 2
možnosti
Foto

Takže tato tenistka podle svého přiznání fetuje krade a platí falešnými penězi. No je to smutné ale měli by ji suspendovat ze sportu když je to tak.

0 0
možnosti
Foto

P19e33t46r 19F46a70b84e35r79a

30. 5. 2020 19:13

Možná ji to potká také, ale musela by být kriminálnice, která platí falešnou bankovkou, je zfetovaná a klade odpor policii při nakládání do auta.

6 0
možnosti
JF

J71a71n 50F53r20i74c

30. 5. 2020 19:05

No, řekl bych že bude slušně vymaštěná. Pokud jsem zločinec dá se čekat , že se ke mě tak příslušný orgány budou chovat. A je jedno jestli jsem černý bílý , žlutý, nebo modrý.

8 0
možnosti
OK

"Pokud jsem zločinec dá se čekat , že se ke mě tak příslušný orgány budou chovat."

Tak toto sa mi len sníva. Pokiaľ osoba ktorú policajt pre podozrenie porušenia zákona zatýka, a pritom nepredstavuje nebezpečenstvo pre svoje okolie, tak má právo na rovnaké zaobchádzanie, a až do rozhodnutia súdu je len podozrivým. Iné by bolo, keby bol ozbrojený, agresívny, alebo predstavoval nejaké iné nebezpečenstvo.

0 2
možnosti
HU

A proč je to v rubrice Sport?

4 0
možnosti
TD

T48o11m 10D94v42o30r33a76k

30. 5. 2020 18:11

Kdo dela bordel, toho musi policie uklidnit. Kdyz bordel delat nebudes, jsi v klidu.

8 0
možnosti
SW

Spis by bylo lepsi, kdyby ostatni cernochy poprosila, aby prestali krast a drancovat obchody, nicit vlastni sousedstvi. To neni demonstrace, to je proste nalet sarancat na obchody, stala se hrozna vec, policajt se choval debilne a zabil cloveka, tak si jdu ukrast televizi a ipad?

7 0
možnosti