Diskuze

Poslední krok bude extrémně těžký, říká Murray před finále Davis Cupu

Britové čekají na triumf v Davis Cupu 79 let, belgičtí tenisté ho nevyhráli nikdy. Ale favorit je před pátečním začátkem finálového souboje jasný: vítězství má ostrovnímu týmu zařídit druhý hráč světa Andy Murray, od kterého se na antuce v Gentu očekávají dva body ve dvouhrách a třetí by měl přidat s bratrem Jamiem v deblu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

no to je teda finále,proboha co se to tam sešlo za dvojicu  :-/8-o

0 1
možnosti
MC

Dejte to Britům rovnou tu salatovou mísu. Navezou si domácí antiku do haly a zatím skrcek neví kde mu hlava stojí

0 0
možnosti

Je pravda, že Belgie měla štěstí na los a to, že soupeři nebyly kompletní, ale na druhou stranu, Goffin je kvalitní hráč první dvacítky, a i Darcis je ve stovce, takže úplně nezasloužené to taky není. Nicméně by to opravdu chtělo za Davis Cup více bodů do žebříčku, a určitě by víc hvězd hrálo...

0 0
možnosti
MS

Letošní finále DC mě naprosto mine. Netvrdím, že si oba týmy nezaslouží finále hrát, když cestou vyřadili všechny ostatní, ale nic to nemění na tom, že je to pro mne nezajímavé finále. A když nemusím, na Murraye se dívat nebudu.

0 0
možnosti
MC

Kort to dnešní složení. To jak challenger. Určitě Murray skrcka v neděli dá, a to bude rozhodující. Po sobotě bude asi pro Brity 2-1

0 0
možnosti
PU

DC už není co bývalo. Ve finále - Británie budiž, ale Belgie? Jasně je tam protože měli kliku na soupeře, kterým jejich špičky nenastoupily.

2 0
možnosti