Doporučujeme

NEVYDRŽÍ. Fotbalový trenér František Straka podle bookmakerů nevydrží na lavičce Slavie ani do konce této sezony.

NEVYDRŽÍ. Fotbalový trenér František Straka podle bookmakerů nevydrží na lavičce Slavie ani do konce této sezony. | foto: MF DNES

Trenér Straka ve Slavii nevydrží ani do konce sezony, soudí bookmakeři

  • 17
Udělal pro mnoho lidí nepochopitelnou věc. Prohlašoval o sobě, že je kovaný sparťan a Slavii že by nikdy trénovat nemohl. V neděli však slávistické vedení oznámilo jeho příchod. Kouč František Straka už trénuje fotbalisty Slavie. Jenže v horkém křesle nemusí vydržet dlouho.

"Strako, táhni na Spartu!"

Takhle na fotbalového kouče křičeli fanoušci červenobílých na stadionu v Edenu při zápase s Olomoucí, když ještě mužstvo vedl Michal Petrouš. Po vítězství 1:0 byl však odvolán a na lavičku dosedl právě Straka.

S tímto faktem se těžce smiřují fanoušci i někteří bývalí fotbalisté. "To je snad jen vtip. Jde o pošlapání všech tradic Slavie," zní z tábora věrných fanoušků sešívaných. Příznivci slavného klubu nevylučují ani protesty.

Bývalý sparťanský hráč a kouč tak nebude mít pozici ve Slavii vůbec jednoduchou. Na dění kolem Straky zareagovala také sázková kancelář Chance, která vypsala kurzy na to, zda si třiapadesátiletý trenér udrží svou novou práci až do konce aktuální sezony.

Bookmakeři se přiklání k variantě, že Straka do konce května 2012 ve Slavii nebude. Vsázet lze s kurzem 1,65:1. Pokud si myslíte, že "Franz" bude slávistickým koučem až do závěrečného kola ligy, můžete si na to vsadit. Vrátí se vám dvojnásobek vsazené částky.

TRENÉR A KAPITÁN František Straka, nový kouč fotbalistů Slavie (vpravo),
POSLOUCHEJ... Nový trenér Slavie František Straka na prvním tréninku hovoří se
JÁ JSEM FRANZ. Nový trenér Slavie František Straka se na prvním tréninku

V NOVÉM KLUBU. František Straka v pondělí poprvé trénoval fotbalisty Slavie.

Tipsport také nabízí svým sázkařům speciální příležitosti týkající se trenéra Straky. Nabídku dokonce rozšířil o další dva časové úseky. Můžete si vsadit, zda kouč Straka ve Slavii zůstane alespoň dva měsíce - kurz je 1,14:1 oproti 4:1 na to, že už v listopadu bude odvolán.

Bookmakeři Tipsportu si ale myslí, že slávistický trenér nepovede svůj nový klub do třaskavého derby se Spartou (kurz 1,7:1). Pokud si myslíte, že proti Spartě bude Straka koučovat Slavii, vsaďte si v kurzu 1,9:1.

Obě české sázkové kanceláře se každopádně shodují v tom, že emotivní kouč Straka nevydrží ve funkci do konce ligového ročníku. Tipsport má kurzy ještě vyšší než Chance - 2,4:1 pro Strakovo setrvání a 1,45:1 pro "Franzův" konec. 

"Udělám maximum, abychom vrátili Slavii tam, kam patří," slibuje nicméně Straka. Ale dostane příležitost svým slibům dostát? Nesemele ho tlak okolí?

Vydrží trenér František Straka na lavičce fotbalistů Slavie do konce letošní sezony?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 16. října 2011. Anketa je uzavřena.

Ne
Ne 1142
Ano
Ano 745

  • Vybrali jsme pro Vás