Doporučujeme

Jan Rezek (v bílém) zavinil proti Španělsku penaltu.Česko pak prohrálo.

Jan Rezek (v bílém) zavinil proti Španělsku penaltu.Česko pak prohrálo. | foto: AP

Rezkovi posílám fakturu, vtipkoval bookmaker. Sázkovky totiž prodělaly

  • 23
Jak páteční prohra 1:2 ve Španělsku, tak úterní vítězství 2:0 nad Lichtenštejnskem se očekávaly. Drtivá většina sázkařů proto na zápasech českých fotbalistů vydělala. Na rozdíl od sázkových kanceláří, které mrzí hlavně zbytečný penaltový zákrok Jana Rezka v prvním utkání.

"Nebýt nešťastného penaltového zákroku v duelu se Španělskem, radovaly by se naopak sázkové kanceláře - utkání by totiž skončilo překvapivou remízou. Takže do Plzně zdravím pana Rezka a posílám fakturu," vtipkoval Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

PROHRA. Sázkař z Prahy vsadil na vítězství Česka ve Španělsku. Prohrál patnáct tisíc.

Kromě sázkových kanceláří výsledek pátečního utkání nepotěšil ani sázkaře z Prahy, jenž žil dlouho v naději vysoké výhry. U společnosti Chance totiž vsadil patnáct tisíc korun v kurzu 15,00 na vítězství české reprezentace. V 68. minutě ovšem vyrovnal Villa a o chvíli později stejný hráč proměnil penaltu. Odvážný tipující tak své peníze prohrál.

"Oba zápasy byly pro sázkaře úspěšné, devadesát pět procent z nich vyhrálo. A to nejen na klasické tipy, ale správně tipovali i další příležitosti: gól dá Villa, víc rohů bude kopat Španělsko, Baroš dá gól Lichtenštejnsku," popisoval Jiří Hadrava, tiskový mluvčí Tipsportu.

Dohromady Češi na oba zápasy prosázeli desítky milionů korun. Zájem byl hlavně o utkání v Granadě. Tipsport přiznal, že na něj přijal sázky za víc než sedm milionů korun. Fortuna zhruba o milion a půl míň.


  • Vybrali jsme pro Vás