Doporučujeme

Radek Sňozík.

Radek Sňozík. - Bohemians 1905 - Hradec Králové. Radek Sňozík. | foto: Michal Sváček, MAFRA

Řepku nepřestřílím, směje se gólman Sňozík z Bohemians 1905

  • 13
Bude brankář nováčka fotbalové ligy Radek Sňozík lepší v počtu nastřílených branek než ikona Sparty, obránce Tomáš Řepka? I na to si lze před pátečním startem soutěže vsadit. A podle sázkové kanceláře Fortuna je jasným favoritem Sňozík z Bohemians 1905.

Specialista na kopání penalt jde do souboje s kurzem 2,1:1. Za vsazenou tisícovku byste v případě jeho výhry brali 2 100 Kč. Řepka má na vítězství kurz 5:1, na remízu je kurz 2,3:1. "Já to vidím na tu remízu," tipuje Sňozík.

Radek Sňozík odpovídal čtenářům

Jeho reakce čtěte ZDE

Co jste si pomyslel, když jste viděl vypsanou tuhle sázku?
Já jsem se tomu zasmál, to je blázinec. Ale chápu, že je to zpestření pro fanoušky. Sám na sebe sázet nebudu, možná kamarádi z hecu. Já si někdy vsadím na zahraniční ligy.

Jak váš střelecký souboj s Tomášem Řepkou dopadne?
Podle mě nula nula. Řepa už moc nechodí na rohy a než já doběhnu přes celé hřiště k penaltě, tak mi to Zelí (Luděk Zelenka) ukopne, protože mu chybí osm gólů do stovky.

Takže penalty kopat nebudete?
Poslední slovo bude mít trenér Hoftych. V přípravě jsme penaltu nekopali. Myslím si ale, že to nechá na mně. Jsem připravený se toho zhostit. Jenže je otázka, jestli vůbec budeme kopat penaltu, jestli ve vápně někdy padnem (směje se).

Proti Řepkovi jste jasným favoritem. Odpovídají ty kurzy?
Je to ovlivněné mými penaltami a tím, že Řepa se drží dost vzadu. To by musel dát gól ze šedesáti metrů. Já mám z penalty větší šanci než on. Ale když bude chodit na standardky, pozor na něj! Po Márovi Niklovi má nejlepší hlavu v lize. Beru to jako srandu, já na počet mých gólů fakt nekoukám. Budu spokojený, když moc gólů nedostanu. Hlavně od Řepy, hrajeme s nimi už ve druhém kole.

Kuriózní sázky


Příklady z minulosti, na co bylo možné také sázet

Dá Pavel Nedvěd výpověď manažerovi kvůli špatné investici?


Bude pršet během finále mistrovství světa ve fotbale 2006?


Vyleze pražský primátor Pavel Bém na Mt. Everest?


Bude švédská výprava bojkotovat zahajovací ceremoniál letních olympijských her v Pekingu?


Narodí se Davidu Beckhamovi syn, bude reprezentovat Anglii ve fotbale a nechá se jako otec vyloučit v zápase proti Argentině?


Bude se Beckhamův třetí syn jmenovat Zidane nebo Ronaldo?


Stanou se fotbalisté Anglie mistry Evropy, aniž by dali jediný gól ze hry a vítězili by jen na pokutové kopy?


  • Vybrali jsme pro Vás