Doporučujeme

ODCHÁZÍ? Podle španělských médií je téměř jisté, že Ibrahimovic v létě opustí Barcelonu. V katalánském klubu by tak strávil jen rok.

ODCHÁZÍ? Podle španělských médií je téměř jisté, že Ibrahimovic v létě opustí Barcelonu. V katalánském klubu by tak strávil jen rok. | foto: AP

Přišel Villa, bude v Barceloně místo pro Ibrahimovice? Kam může přestoupit?

  • 28
Můžeš odejít, není tu pro tebe místo. To naznačilo vedení Barcelony fotbalistovi Zlatanu Ibrahimovicovi, když angažovalo jiného hvězdného útočníka Davida Villu. Kde bude švédský střelec válet v příští sezoně?

Podle španělského listu Sport nabízí AC Milán za Ibrahimovice 80 milionů eur (v přepočtu víc než 2 miliardy korun), což je lukrativní nabídka i pro takový velkoklub, jako je Barcelona.

"Je pravda, že ve Španělsku berou jeho odchod jako hotovou věc. To ve Švédsku, odkud Ibrahimovic pochází, si myslíme, že klidně může v Barceloně zůstat," uvedl Jorgen Sparredal ze sázkové kanceláře Bet365 pro švédský internetový server Aftonbladed.se.

Sázky, sázení, tiketChat

Pište si s ostatními čtenáři iDNES.cz o kurzových sázkách ve speciální diskuzi o sázení. Pochlubte se třeba pořádnou výhrou!

Tomu odpovídají i kurzy společnosti Unibet. Kurz na to, že sebevědomý střelec zůstane v týmu trenéra Guardioly, je 1,60. Další v pořadí AC Milán si vysloužil kurz 5,00 a bohatý Manchester City 8,00. Následuje Chelsea (10,00), Arsenal, Juventus a Real Madrid (všechny tři týmy 15,00).

"To, že jsme angažovali Villu, nemá na budoucnost Ibrahimovice vůbec žádný vliv," divil se barcelonský prezident Joan Laporta spekulacím. "Rozhodně není na prodej. Pokud vím, trenér s ním počítá."

PORAŽENÁ BARCELONA. Útočník Barcelony Zlatan Ibrahimovic je zklamaný z porážky.Kde bude hrát

Kurzy společnosti Unibet

Barcelona 1,60 - AC Milán 5,00 - Manchester City 8,00 - Chelsea 10,00 - Arsenal 15,00 - Juventus 15,00 - Real Madrid 15,00 - Manchester United 50,00 - Bayern Mnichov 50,00 - Inter Milán 50,00 - Ajax Amsterdam 100,00.

Jestli Ibrahimovic odejde, může záležet i na dalším pohybu přestupového trhu. Na odchodu z Barcelony je totiž i francouzský útočník Henry. Naopak se podle všeho blíží příchod španělského záložníka Fabregase z Arsenalu. A podle některých médií by mohla přijít ještě další španělská hvězda Torres.

Ibrahimovic přišel do Barcelony před rokem z Interu Milán. Do Itálie kompenzací za něj putoval Samuel Eto´o (odhadovaná cena asi 20 milionů eur) a necelých 50 milionů eur. V Katalánsku podepsal pětiletou smlouvu.

Zlatan Ibrahimovic pózuje s barcelonským dresem.Zlatan IbrahimovičBarcelona - Zaragoza: domácí Zlatan IbrahimovicBarcelona - Zaragoza: domácí Seydou Keita (vpravo) a Zlatan IbrahimovicFC Barcelona - Real Madrid: domácí Zlatan Ibrahimovic (vlevo) a Andres Iniesta slaví gól
FC Barcelona - Real Madrid: domácí Zlatan Ibrahimovic slaví gólFC Barcelona - Real Madrid: domácí Zlatan Ibrahimovic slaví gólZlatan Ibrahimovic (Barcelona)FC Barcelona: Zlatan IbrahimovičBarcelona: Zlatan Ibrahimovic
Ibrahimovic z Barcelony slaví vyrovnávací gól svého týmu v duelu se StuttgartemÚtočník Zlatan Ibrahimovic z Barcelony svádí souboj s Hernanen Dariem Pelleranem z Almerii.JEDINÝ STŘELEC ZÁPASU. O výhru Barcelony proti Mallorce se postaral útočník Ibrahimovic.DLOUHÁ CESTA. Barcelonský útočník Zlatan Ibrahimovic nastupuje do autobusu, kterým jeho tým pocestuje na zápas Ligy mistrů do Milána.Naštvaný Zlatan Ibrahimovic z Barcelony po vystřídání se na kouče Gurdiolu ani nepodíval.

FOTOOHLÉDNUTÍ ZA IBRAHIMOVICOVÝM ROKEM. Na první fotce rozesmátý pózuje s novým dresem, na posledním obrázku naštvaně opouští trávník. Každou fotografii můžete zvětšit, pokud na ni kliknete.


  • Vybrali jsme pro Vás