Doporučujeme

VYDAJÍ HO. U některých sázkových kanceláří si můžete vsadit, jestli Švýcaři do konce roku vydají uprchlého podnikatele Tomáše Pitra.

VYDAJÍ HO. U některých sázkových kanceláří si můžete vsadit, jestli Švýcaři do konce roku vydají uprchlého podnikatele Tomáše Pitra. | foto: Jan Zátorský

Na vydání Pitra do Česka si můžete vsadit. Bookmakeři tvrdí, že to potrvá

  • 13
Švýcarsko do konce roku uprchlého podnikatele Tomáše Pitra do Česka nevydá, myslí si bookmakeři. Některé sázkové kanceláře na to vypsaly kurzy.

Možnost vsadit si zatím nabízí sázkové společnosti Fortuna a Chance.

"Pravděpodobnost vydání během následujících pěti měsíců je podle mě velmi malá. Navíc je otázkou, jak velká bude politická vůle ze strany České republiky k Pitrovu vydání," uvedl hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Na vydání Pitra do konce roku vypsala Fortuna kurz 3,90. Při vsazené stokoruně by si tedy vítěz odnesl 390 korun. Na to, že podnikatel zůstane ve Švýcarsku, lze u společnosti vsadit při nízkém kurzu 1,17.

Chance v brzké vydání uprchlého podnikatele věří ještě míň - na to, že švýcarské úřady Pitra předají, vypsali bookmakeři kurz 4,15.

Tomáš PitrVšechny články
o Tomáši Pitrovi

Přečtěte si všechno podstatné o uprchlém podnikateli Tomáši Pitrovi

Švýcarská policie zadržela Pitra minulý týden v pondělí. Podnikatel vydání do ČR odmítl, jednání tak může trvat až rok. Ministerstvo spravedlnosti už zaslalo do Švýcarska oznámení, že bude vydání Pitra žádat. Na vytvoření žádosti má Česko osmnáct dní od Pitrova zadržení, i když ministr Jiří Pospíšil už požádal o prodloužení lhůty.

Pitr byl v roce 2006 odsouzen za daňové delikty k pětiletému vězení. Výzvu, aby nastoupil do vězení sice převzal, ale vzápětí uprchl do zahraničí. Před několika dny podnikatele chytili ve Švýcarsku.

,
  • Vybrali jsme pro Vás