Doporučujeme

U sázkové kanceláře Victoria-Tip si zatím můžete vsadit jen na pobočkách.

U sázkové kanceláře Victoria-Tip si zatím můžete vsadit jen na pobočkách. | foto: Profimedia.cz

Na internet míří sázková kancelář, která nevybírá manipulační poplatky

  • 2
Jen pět sázkových kanceláří zatím může nabízet své služby i na internetu. To by se ale mělo brzy změnit: zvýšit konkurenci hodlá společnost Victoria-Tip.

Sázková kancelář Victoria-Tip navýšila kapitál o 44,3 milionu korun na 144,3 milionu korun. Tento krok souvisí i s přípravou na vstup do oblasti internetového sázení, které je součástí strategických plánů firmy. Uvedl to generální ředitel firmy Martin Ladýř.

Povolení k internetovému sázení má v Česku zatím jen pět firem.

Roudnická Victoria-Tip se snaží zařadit k dlouhodobě nejúspěšnější pětici sázkových kanceláří, tedy do skupiny společností Tipsport, Fortuna, Chance, Synot Tip a Sazka.

O internetovém sázení na idnes.cz

Ladýř svou firmu zařadil už na čtvrté až páté místo na trhu. "Naše firma přijala v roce 2008 sázky za zhruba 500 milionů korun a provozujeme zhruba 300 poboček. Jsme jedinou českou sázkovou kanceláří, která nevybírá manipulační poplatek," upozornil.

Zmíněná pětice provozovatelů poskytuje internetové sázky od začátku letošního ledna a zájem klientů je enormní. Podíl on-line sázek by neměl být menší než 30 procent. -čtěte Internetové sázení má úspěch, libují si kanceláře. Češi nové službě propadli

Jak je to s manipulačními poplatky

Může to být citelný rozdíl. Manipulační poplatky totiž dokážou pěkně zamávat s výslednými čísly.

Vsadíte například 1 000 korun u sázkové kanceláře, která má manipulační poplatky 10 procent. Když prohrajete, přijdete dohromady o 1 100.

Victoria-Tip to má vyřešené jinak. Pokud vám tiket nevyjde, prohrajete, "jen" vsazenou tisícovku. Manipulační poplatek si od vás vezme jen v případě výhry.

"Bez internetu to do budoucna nepůjde. Otázkou je, kdy tam vstoupit," uvedl Ladýř s tím, že jeho firma chce nejdříve vyhodnotit výsledky internetového působení konkurence a také zkvalitnit služby na svých pobočkách pro stávající zákazníky. Počet poboček měnit nechce. "Počet v tuto chvíli vidíme jako optimální a plánujeme spíše zlepšit teritoriální rozložení poboček a zvýšit jejich průměrný výnos," poukázal.

Victoria-Tip byla založená jediným akcionářem Harlequ'in v březnu 2003.

Podle aktuálního výpisu z obchodního rejstříku jsou akcionáři firmy ASF Invest a Wotan Credit. Jediným upisovatelem pro navyšování kapitálu byla určena Wotan Credit.


diskutujte o sázení

Jaké sázkové kanceláři dáváte přednost?

,
  • Vybrali jsme pro Vás