Doporučujeme

Obhájí, nebo Manchesteru tentokrát vyfoukne titul Chelsea? Nebo dokonce někdo jiný?

Obhájí, nebo Manchesteru tentokrát vyfoukne titul Chelsea? Nebo dokonce někdo jiný? | foto: Reuters

Manchester už není favoritem, anglické lize vládne Chelsea

  • 10
Pohodová obhajoba? Ani nápad! Fotbalové lize v Anglii nedominuje podle předpokladů Manchester United, ale Chelsea, která soutěži vládla před více než dvěma lety. Vrací se éra londýnského týmu?

Rozhodně to není vyloučeno.

Chelsea zatím pod novým trenérem Carlem Ancelottim válí - z dvanácti zápasů deset vyhrála. Navíc dostala nejméně branek ze všech a i v útoku jí to jde. V průměru dává v každém utkání víc než dva góly.

"Jsme v celkem dobré pozici. Určitě je výhoda být od Manchesteru pět bodů. Ale musíme mít na paměti, že soutěž je zatím ve své třetině," uvedl pro své internetové stránky Petr Čech, brankář Chelsea.

Výtečnému startu Chelsea do sezony si všimli i bookmakeři. A rychle poupravili kurzy na celkového vítěze Premier League. Favoritem už není Manchester, ale Chelsea.

Zatímco na Manchester se před sezonou sázelo s kurzy mezi 2,50 a 3,50, nyní se zvedly nad 4,00. Podobně je ohodnocen i Arsenal, v létě spíš outsider. Naopak kurzy Chelsea klesly pod 2,00 (dřív nad 3,00).

"Situace je taková, že titul může vyhrát Chelsea, nebo my. Nikdo jiný," myslí si podle britského serveru BBC Dimitar Berbatov, útočník Manchesteru United. "Nikdo totiž nemá tak dobré hráče jako tyto dva týmy. Doufám, že titul nakonec obhájíme"

Věříte slovům Berbatova? Pokud ano, vsaďte si na Manchester. Jestli se obhájci začne zase dařit, kurzy půjdou určitě rychle dolů.


  • Vybrali jsme pro Vás