Doporučujeme

Brankář Liberce Marek Pinc vyráží střelu českobudějovického útočníka Jakuba

Brankář Liberce Marek Pinc vyráží střelu českobudějovického útočníka Jakuba Langhammera. | foto: David Veis, ČTK

Liberec hostí poslední Mladou Boleslav, Plzeň narazí na Třinec

  • 2
První místo museli opustit, ale už dnes se na něj mohou vrátit. Hokejisté Liberce mají před sebou zápas 22. kola extraligy a proti sobě Mladou Boleslav. V dalších duelech na sebe narazí mimo jiné Karlovy Vary s Kometou či Plzeň s Třincem.

LIBEREC - MLADÁ BOLESLAV, 18. listopadu od 18:30
Kurzy:
1.50 x 1.11 x 4.30 x 2.31 x 5.00

Liberec boduje doma i na soupeřových stadionech. O náladě nejenom elitního útoku libereckých Bílých Tygrů, ale i celého týmu nejlépe hovoří hodnocení pětatřicetiletého Jaroslava Kudrny, který byl vyhlášen nejlepším hráčem v utkání v Českých Budějovicích: "S Nedvědem je super hra, z poslední akce nároďáku přijel ve skvělé pohodě. Bartovič byl se slovenským nároďákem a dal tam i nějaké góly. Kluci mají sebevědomí a věří si, tak doufám, že jim to nebudu kazit."

Tipujte výsledky extraligy

Zapojte se do soutěže o ceny v hodnotě 100 tisíc a další prémie

Ačkoliv kanadský obránce Darrell Hay opustil kádr Bílých Tygrů, v pátek se do Tipsport areny vrátí. Ale bude hájit boleslavské barvy, odkud do Liberce před sezonou přišel.

Mladá Boleslav se snaží neustále posilovat kádr, ale nedaří se jí odpoutat od poslední příčky v tabulce. Hra se lepší, v domácím utkání měla na dosah tři body v utkání proti Pardubicím, ale nepochopitelný zkrat v poslední třetině zapříčinil, že Mladá Boleslav opět nebodovala. Liberec je velkým favoritem, ale kurz je příliš nízko. Toto utkání může být překvapením kola.

TIP: remíza v kurzu 4.30
TIP PAVLA RICHTERA: vítězství Liberce v kurzu 1.50

LITVÍNOV - KLADNO, 18. listopadu od 17:30
Kurzy:
1.95 x 1.32 x 4.10 x 1.67 x 2.82

Důležitý zápas pro domácí Litvínov i pro Kladno. Oba celky by velmi rády skončily po základní části v desítce nejlepších týmů - Kladno drží teď desátou a Litvínov jedenáctou příčku. Musí se však mít na pozoru před poslední trojicí (Slavia, Karlovy Vary a Mladá Boleslav), protože by se jim někdo z konkurentů mohl v případě několika dobře odehraných zápasů nebezpečně přiblížit.

Extraliga živě

Všechny zápasy můžete sledovat v přímém přenosu na TV Tipsport

Za sebou teď mají rozdílné výsledky. Litvínovu se na ledě soupeřů nedaří a to se potvrdilo i v Třinci, neboť třikrát inkasoval v úvodní třetině.

Po rychle inkasovaných dvou brankách se už ve čtvrté minutě z branky poroučel gólman Martin Volke.

Kladno naopak jasně přehrálo doma trápící se Slavii 5:1. Na ledě Litvínova ho však čeká mnohem těžší zápas a mírným favoritem by měli být domácí hokejisté.

TIP: Vítězství Litvínova v kurzu 1.95
TIP PAVLA RICHTERA: remíza v kurzu 4.10

KARLOVY VARY - KOMETA BRNO, 18. listopadu od 18:00
Kurzy:
2.25 x 1.44 x 4.00 x 1.53 x 2.47

Ve středu na led Karlových Varů dorazila s přehledem hrající Sparta a odvezla si všechny body za jasnou výhru 3:0. Naopak Kometa uhájila čisté konto v domácím utkání proti Vítkovicím a cenné tři body přiblížily Kometu vysněnému šestému místu.

Vary se stále nemohou dostat do delší pozitivní série. Po cenném domácím vítězství proti Plzni přišly porážky ve Vítkovicích a doma se Spartou. Brno však sbírá body především na domácím ledě a utkání by mohlo být hodně vyrovnané.

TIP: remíza v kurzu 4.00
TIP PAVLA RICHTERA: vítězství Karlových Varů v kurzu 2.25

PARDUBICE - SLAVIA , 18. listopadu od 18:00
Kurzy:
1.55 x 1.14 x 4.30 x 2.20 x 4.52

Pardubice dokázaly otočit nepříznivý vývoj utkání v Mladé Boleslavi, přitom domácí na začátku třetí třetiny vedli 3:1.

Do Pardubic přijede pražská Slavia, jež má sice o čtyři body více než poslední Mladá Boleslav, ale aktuálně se zdá být právě Slavia v nejslabší formě - jasně prohrála 1:5. Pokud nepředvede Slavia výrazně zlepšenou hru, měla by odjet z Pardubic bez bodu.

TIP: vítězství Pardubic v kurzu 1.55
TIP PAVLA RICHTERA: vítězství Pardubic v kurzu 1.55

PLZEŇ - TŘINEC, 18. listopadu od 18:10
Kurzy:
2.00 x 1.34 x 4.10 x 1.67 x 2.82

Zajímavý duel se odehraje na západě Čech. Plzeň i Třinec odehrály ve středu dobré zápasy a oba týmy by se měly pohybovat v popředí tabulky. Utkání nemá jasného favorita a toto utkání může skončit jakýmkoliv výsledkem.

TIP: remíza v kurzu 4.10
TIP PAVLA RICHTERA: vítězství Plzně v kurzu 2.00


  • Vybrali jsme pro Vás