Doporučujeme

Boxer Lukáš Konečný se chystá na souboj o titul profesionálního mistra světa

Boxer Lukáš Konečný se chystá na souboj o titul profesionálního mistra světa organizace WBO. | foto: David Neff, MAFRA

Boxer Konečný soupeře v Brně "rozbije". Bookmakeři tipují K.O.

  • 1
Už prošel oficiálním vážením, teď se může pořádně najíst. Měsíce dřiny a příprav jsou u konce. Ve čtvrtek večer se v Brně český boxer Lukáš Konečný utká o titul mistra světa se Salimem Larbim z Francie. Podle kurzů je Konečný jasným favoritem, bookmakeři tipují, že sundá soupeře knockoutem.

K.O.nečný. Tak by se mohl přejmenovat brněnský rodák Konečný před večerním duelem v boxerském ringu brněnské hale ve Vodově ulici. "Jsem si jistej, že bych měl vyhrát. A jsem si skoro jistej, že bych měl vyhrát před limitem," tvrdí nejlepší český boxer současnosti.

Jeho jistotu sdílejí všechny české sázkové kanceláře. Kurzy na vítězství domácího bojovníka sotva přelezou hodnotu 1,1:1, jen u Fortuny má Konečný kurz 1,15:1. Sázkařům se téměř nevyplatí takovou příležitost na svůj tiket zařadit.

Jiný výsledek by byl velkým překvapením hlavně vzhledem ke zkušenostem obou boxerů. Kdo by věřil Francouzovi, může získat v průměru zhruba sedminásobek vsazené částky. I proto jsou zajímavější nabídky některých sázkovek na to, zda Konečný svého soupeře sundá k zemi ještě před limitem.

Varianta K.O. je podle expertů sázkových kanceláří také velmi pravděpodobná. "Lukáš bude extrémně namotivovaný, je to pro něj životní šance. Před domácím publikem Francouze zválcuje, vůbec nepochybuju. Larbi podle mě nevydrží, než půjde k zemi, víc než osm kol," předpovídá hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Co na to Konečný? "Pokud ta šance bude v prvním kole, tak půjde na prdel v prvním kole. Pokud bude nebezpečný, tak si to ohlídám a půjdu na body. Pro mě je důležitý výsledek," tvrdí.


  • Vybrali jsme pro Vás