Doporučujeme

Českobudějovický Ivo Kotaška zalehl pardubického Petra Kousala.

Českobudějovický Ivo Kotaška zalehl pardubického Petra Kousala. | foto: Radek Kalhous, MAFRA

Extraligový lídr hostí Pardubice, Sparta hraje ve Vítkovicích

  • 0
Hokejová extraliga pokračuje 19. kolem, které nabízí hned několik zajímavých soubojů. Lákavý je duel vedoucích Českých Budějovic proti Pardubicím, Vítkovic se Spartou nebo Komety s Libercem.

Č. BUDĚJOVICE – PARDUBICE, 4. listopadu od 17:30
Kurzy:
2.05 x 1.36 x 4.00 x 1.64 x 2.77

Tým Českých Budějovic je v průběhu sezony bez výraznějších výkyvů a navíc ještě posílil o Aleše Kotalíka. Střelecký září především Lukáš Květoň, autor devíti branek. O jednu méně vstřelil pardubický Jan Starý, který se sedmigólovým Martinem Bartekem vévodí střeleckým statistikám hostů. Pardubice potřebují v Českých Budějovicích bodovat, protože mají na šestém místě stejně bodů jako sedmá Plzeň, přitom měly vyšší ambice než střed tabulky. Favoritem jsou sice domácí, ale vzhledem k vypsaným kurzům je asi hodnotnější tip na remízu.

TIP: remíza v kurzu 4.00
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Č. Budějovic v kurzu 2.05

VÍTKOVICE – SPARTA, 4. listopadu od 17:30
Kurzy:
2.25 x 1.44 x 4.00 x 1.53 x 2.47

Extraliga živě

Všechny zápasy můžete sledovat v přímém přenosu na TV Tipsport

Že by Vítkovice zavelely k návratu do horní poloviny tabulky? Díky výborné první třetině (2:0) přehrály doma nebezpečný Liberec 3:2, aby si za vítězství 4:3 odvezly tři body i z Kladna. Sparta si trpělivou hrou vybojovala už 34 bodů a pokud by se jí podařilo udržet i velmi dobře rozehraný zápas v liberecké Tipsport aréně, tak jí mohla patřit i první příčka extraligové tabulky. Tým si postupně sedá a zdá se silný ve všech činnostech. Nicméně proti Vítkovicím, které se začínají zvedat, to nebude mít Sparta vůbec snadné.

TIP: remíza v kurzu 4.00
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Sparty v kurzu 2.47

KARLOVY VARY – PLZEŇ, 4. listopadu od 18:00
Kurzy:
2.35 x 1.48 x 4.00 x 1.46 x 2.30

Zajímavý zápas se odehraje v Karlových Varech. Domácí přivítají Plzeň, která by měla být jedním z favoritů celé soutěže. Západočeši se však po naprosto tragickém vstupu do sezony postupně zvedají a odehráli velmi dobré zápasy proti Litvínovu, Slavii, v Pardubicích i v Liberci. Naopak výkonnost Plzně má opačný tedy sestupný trend. Domácí prohra se Spartou, domácí výprask 1:6 od Komety a následná porážka 1:3 na ledě poslední Mladé Boleslavi řadí Plzeň mezi týmy s aktuálně nejslabší formou. V tomto utkání by se mohlo zrodit překvapení na úkor favorizované Plzně.

TIP: vítězství Karlových Varů v kurzu 2.35
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Plzně v kurzu 2.30

KOMETA – LIBEREC, 4. listopadu od 18:00
Kurzy:
2.20 x 1.42 x 4.00 x 1.55 x 2.54

Tipujte výsledky extraligy

Zapojte se do soutěže o ceny v hodnotě 100 tisíc a další prémie

Kometa odehrála výborné utkání v Plzni a doma s Litvínovem, ale na Spartě nevstřelila ani branku a prohrála 0:3. Nyní ji čeká další těžký soupeř. Liberci se na hřištích soupeřů daří. I díky tomu byl Petr Nedvěd povolán téměř ve čtyřiceti do reprezentace. To není až takové překvapení, protože kapitán Bilých Tygrů jasně vévodí individuálním statistikám s 11 brankami a 16 asistencemi. Pokud Liberec nezaspí další vstup do utkání, tak může v Brně i vyhrát. Liberec však začátky zápasů až neuvěřitelně trápí, což potvrzuje i útočník Tomáš Urban: "Těžko říct, proč v úvodu zápasů spíme. Petr Nedvěd nás pokaždé upozorňuje, že musíme hrát od začátku zápasu. Taky trenéři o tom s námi hodně mluví, ale teď nám ty úvodní minuty bohužel nejdou."

TIP: vítězství Liberce v kurzu 2.54
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Liberce v kurzu 2.54

ZLÍN - LITVÍNOV, 4. listopadu od 18:10
Kurzy:
1.65 x 1.19 x 4.30 x 2.03 x 3.84

Čtvrtý Zlín hostí jedenáctý Litvínov a vzhledem k tomu, že hosté dostali v domácím utkání od Slavie pět branek, nelze čekat, že by mohla počítat ve Zlíně se ziskem bodů, pokud se nestane něco nepředpokládaného. Litvínov má problémy v obraně a výrazné defenzivní výpadky nelze v každém utkání nahradit dobrou produktivitou v útoku. Zlín by si měl v tomto utkání pohlídat tři body, aby neztratil kontakt s nejlepší trojicí.

TIP: vítězství Zlína v kurzu 1.65
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Zlína v kurzu 1.65

SLAVIA – TŘINEC, 4. listopadu od 18:15
Kurzy:
2.36 x 1.48 x 4.00 x 1.48 x 2.35

Fandíte?

Podpořte oblíbený tým ve velkém sčítání hokejových fanoušků

Slavia vstřelila v Litvínově pět branek a přesto odjela jen s jedním bodem. "Bohužel jsme si nechali dát v poslední minutě gól, to by se nám rozhodně stávat nemělo. Zisk jednoho bodu je pro nás zklamáním. Dokázali jsme nastřílet pět gólů, z toho máme radost, protože jsme měli v předešlých zápasech s produktivitou trochu problémy. Bohužel jsme toho nedokázali naplno využít. S pěti vstřelenými góly bychom měli venku vyhrávat,“ okomentoval další smolný zápas útočník Miloslav Čermák. Jeden bod z Litvínova mrzí hokejisty Slavie dvojnásob, protože šlo o souboj s týmem, který má podobné bodové konto. Ačkoli by Slavia chtěla zlepšit negativní bilanci na domácím ledě, bude to mít se současnou formou dost těžké. Navíc přijíždí Třinec, který se postupně zlepšuje a aktuálně mu už patří pátá příčka.

TIP: vítězství Třince v kurzu 2.35
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Třince v kurzu 2.35


  • Vybrali jsme pro Vás