Doporučujeme

BATMAN. Bookmakeři při stanovování kurzů na fotbalovou baráž o mistrovství Evropy brali v potaz i to, zda zraněný brankář Petr Čech zasáhne do prvního duelu.

BATMAN. Bookmakeři při stanovování kurzů na fotbalovou baráž o mistrovství Evropy brali v potaz i to, zda zraněný brankář Petr Čech zasáhne do prvního duelu. | foto: Jan Zátorský, MAFRA

Čech s kurzy nezahýbal. Podle bookmakerů jsou favoritem baráže Češi

  • 0
V průběhu týdne experti českých sázkových kanceláří upozorňovali, že stanovené kurzy na barážový duel mezi českými fotbalisty a Černou Horou nemusí být definitivní. Čtvrteční večer však potvrdil: favority na postup na mistrovství Evropy jsou Češi.

Co se ve čtvrtek večer stalo? A proč by to mohlo zahýbat s kurzy?

Po tréninku se totiž brankář Petr Čech rozhodl, že bude chytat. Do branky se postaví navzdory zlomenému nosu. Obleče se jako "Batman". Kromě typické helmy mu obličej ochrání maska.

Co kdyby se rozhodl, že nenastoupí?

"Kurz na výhru Česka by šel nahoru z 1,7:1 minimálně na 1,8:1, na výhru soupeře by potom klesnul na hodnotu kolem 3,83:1," tvrdil bookmaker Tipsportu Petr Urbanec.

Jelikož Čech hrát bude, kurzy i v den očekávaného zápasu zůstaly v podstatě na stejné úrovni. Pohnuly se jen minimálně nahoru. Sázkaři věří, že Češi úvodní utkání zvládnou a do odvety si přinesou vítězství. Podle kurzů to bude stačit a tým trenéra Michala Bílka projde i na závěrečný turnaj v Polsku a na Ukrajině.

Ale tady už není rozdíl tak patrný. Šance na postup jsou vyrovnanější. Tvůrci kurzů brali v úvahu hlavně bouřlivé prostředí, které české fotbalisty na Balkáně čeká. Navíc Černohorci mají velké sebevědomí.

Jak to skutečně dopadne, by mohlo být jasnější už v pátek pozdě večer. Skončí totiž první utkání báražového boje. Začíná se ve 20.15 na Letné. Zápas můžete sledovat v podrobné on-line reportáži na serveru iDNES.cz.

Kdo rozehraje lépe baráž o Euro 2012?

Kurzy sázkových kanceláří na utkání Česko - Černá Hora

Výhra Česka:              1,73 - 1,73 - 1,77 - 1,75 - 1,79
Remíza:                       3,55 - 3,55 - 3,30 - 3,30 - 3,48
Výhra Černé Hory:     4,25 - 4,20 - 4,45 - 4,35 - 4,60

Kurzy jsou platné k 12. hodině 11.11. a jsou v pořadí Tipsport, Fortuna, Chance, Sazka Tip, Synot Tip.


  • Vybrali jsme pro Vás