Doporučujeme

VELKÁ RADOST. Španělští fotbalisté oslavují druhý gól do české sítě. Úplně dole leží David Villa.

VELKÁ RADOST. Španělští fotbalisté oslavují druhý gól do české sítě. Úplně dole leží David Villa. | foto: AP

Čech, který měl radost z porážky ve Španělsku. Vyhrál 350 tisíc korun

  • 3
Anonymní sázkař z Prahy byl jeden z mála Čechů, kterému udělala porážka fotbalistů ve Španělsku radost. Před pátečním zápasem si totiž vsadil, na tiket umístil i další čtyři utkání a z padesáti tisíc korun udělal skoro 350 tisíc.

Tipující z Prahy musel být pořádně nervózní. Vždyť až do 68. minuty vedli čeští fotbalisté a Španělé nebyli daleko od blamáže. Dvěma góly Villy ale zápas otočili a sázkaři nevědomky pomohli vyhrát přesně 345 500 korun.

"Stejně jako tento sázkař tipovala i drtivá většina ostatních lidí. Na výhru Španělů mířilo devadesát pět procent sázek. Tento tiket ale znamenal nejvyšší výhru," poznamenal Jiří Hadrava z Tipsportu.

Kromě sledovaného kvalifikačního utkání dal sázkař na tiket ještě duel druhé španělské ligy Barcelona B - Alcorcon a tři tenisová utkání. Všechny výsledky včetně porážky české tenistky Strýcové s Polkou Radwaňskou trefil správně a mohl si začít užívat skvělou výhru.

Naštvaný naopak musí být sázkař, který vsadil patnáct tisíc korun na výhru českých fotbalistů. Kdyby Rosický a spol. nadějné vedení udrželi, vyhrál by 225 tisíc korun.

Podívejte se na tiket. Kliknutím otevřete sázenku celou.

SLUŠNÁ VÝHRA. Sázkař z Prahy vsadil na španělské fotbalisty a další čtyři utkání a vyhrál skoro 350 tisíc.

  • Vybrali jsme pro Vás