Diskuze

Francouzi Papadakisová a Cizeron jsou počtvrté mistry světa v tancích

Francouzi Gabriella Papadakisová a Guillaume Cizeron mají čtvrtý světový titul v tancích na ledě. Pětinásobní evropští šampioni dnes na mistrovství světa v Saitamě jasně ovládli i volný tanec a porazili téměř o jedenáct bodů Rusy Victorii Sinicinovou a Nikitu Kacalapova. Žádný český taneční pár na MS nestartoval.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P90e62t31r 96L17u73k36á82š

23. 3. 2019 19:38

Parádní nadpis, normálně sem myslel na WoT a ne nějaké hop skoč ledoškrabky :-P

0 0
možnosti

Podle titulku jsem to pochopil, ze Francouzi prekvapili a porazili favorizovane ruske posadky v tankovem biatlonu :-)

0 0
možnosti

J58i16ř58í 19V19a84i39g90l

23. 3. 2019 8:28

Papadakis - Cizeron naprosto úžasní, tak jak vždy jedou svojí kategorii, kde jsou sami, ostatní se jim ani v nejmenším nepřibližují. Naprostá dominance - super!R^

1 0
možnosti

Ano, jejich technika je úžasná a velmi dobře vynikne v rámci hudebního doprovodu, který volí. Je úplně jedno, jestli je to klasika nebo letošní písničkářská volba. Vše je tempem velmi podobné a vlastně až paradoxně zaměnitelné. To je to, co mě začíná u nich vadit a kvůli čemu mě i přestávají bavit. Jezdí pořád to stejné. Výrazové tance v jednom tempu. Jakmile mají mít něco rychlejšího, dramatičtějšího nebo živějšího, tak je jejich kouzlo pryč. A to je důvod, proč nemají olympijské zlato. Loňské latinskoamerické rytmy a dramatický příběh Tessy a Scotta jim zlomily v boji o zlato vaz. Opravdu bych ráda viděla u francouzského páru nějakou změnu. Tanec, který nebude výrazový, ale bude mít příběh. Nebo alespoň bude mít změny tempa. Jestli hodlají celý další olympijský cyklus jezdit to samé, tak to tuto kategorii dál neposune. Ale ještě jednou bych zdůraznila, že jsou opravdu dobří technicky. Viděla jsem je jet naživo a byl to zážitek, ale kdyby se posunuli výrazově, hudebně, tak pak by to byli teprve skuteční mistři, kteří se zapíší do historie a bude se na ně vzpomínat.

0 1
možnosti