Diskuze

Stolní tenis se v Česku nezastavil, dvoudenní turnaj vyhrál Vráblík

V době pandemie koronaviru se český sport takřka zastavil, přesto soutěže zcela neutichly. V Praze se konal dvoudenní turnaj profesionální série TT Star ve stolním tenisu, kterého se zúčastnilo osm předních českých hráčů. Podle vyjádření šéfa Ústředního krizového štábu Romana Prymuly pro Radiožurnál pořadatelé žádné vládní nařízení neporušili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Proč tento článek nešel na titulní stránku?

1 0
možnosti
ML

Takže sportoviště pro veřejnost krachují a tady si přišli pinknout pinčes.

1 0
možnosti
MS

Prof. Prymula dal zelenou stolnímu tenisu. V uzavřeném prostoru, malé tělocvičny, v Praze, při větším počtu zúčastněných než dva (8 hráčů, 2 pořadatelé plus rozhodčí, trenéři), hráči ohmatávají navzájem míčky, turnaj dvoudenní = s ubytováním atdatd.. To mi hlava nebere! To je nefér vůči ostatním, z hlediska šíření nákazy bezpečnějším sportům, provozovaným ve venkovním=zdravějším prostředí. Prymulovo "vysvětlení", že oni mají hru jako živnost, že turnaj je jako jít do práce, hrubě pokulhává. V ostatních sportech se sportovci, trenéři svým sportem neživí? Striktní zákaz uzavření všech sportovišť, vnějších i vnitřních, tedy neplatí?

2 0
možnosti
MV

To, že hráli bez roušek se dá zdůvodnit větší vzdálenosti od sebe, ale co ten ochmatanej míček!? Nebo při každém servisu vytáhli novej?

0 0
možnosti