Petr Korbel

Petr Korbel | foto: Petr Lemberk, MAFRA

Sérii porážek ostravských stolních tenistů nezastavil ani Korbel

  • 1
Stolní tenisté TTC Ostrava i počtvrté ve skupině C Ligy mistrů prohráli, včera na své půdě nestačili na polský Grodzisk 0:3. „Šanci na postup do play-off už téměř nemáme,“ uznal ostravský trenér Tomáš Demek.

Ostravští ještě hrají 1. prosince ve francouzském Hennebontu a 15. prosince od 19.00 přivítají německý Saarbrücken. Stále však mohou bojovat o třetí příčku, která znamená účast ve čtvrtfinále Poháru ETTU.

Domácí šli do čtvrtečního zápasu bez své jedničky Hunga Chieha Chianga, reprezentanta Tchaj-wanu. Jeho místo zaujal manažer Petr Korbel. „V dosavadním průběhu Ligy mistrů se ukázalo, že když Chiang nedělá body, tak nemáme naději,“ upozornil Demek na to, že Tchajwanec dosud neuhrál ani bod.

S Hennebontem (2:3) a Saarbrücknem (1:3) se o dva body postaral Tomáš Tregler a o jeden Aleksandar Karakaševič. Včera vyšli naprázdno.

„Chiangovy body nám chybějí,“ potvrdil Demek. „Bojujeme, ale vyhrát se nám nedaří.“ Podle kouče na Tchajwance doléhá tíha zodpovědnosti. „Je špatný psychicky, křečovitý. Přitom mu říkáme, ať hraje to, co umí. Jenže zatím to nejde. Proto jsme ho teď nechali, aby si pročistil hlavu.“


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž