Staré Město - Brno 2: 1

Naštěstí pro domácí se fotbal hraje na dva poločasy.
Naštěstí pro domácí se fotbal hraje na dva poločasy. V tom prvním sice nepropadli zcela, pětačtyřicet minut váhání před drtivým nástupem se už ovšem příště nemusí vyplatit. Tentokrát se nejdůležitější okamžiky vtěsnaly do deseti minut, v nichž byl brněnský celek dvěma zásahy Kowalíka a Malára přikován k poslednímu místu tabulky. Poražení hosté vedli z první akce dohrávky 1:0. Rozklíženou obranou prokráčel ve 49. minutě Došek a míč umístil přízemní střelou do středu brány. Pak udeřil z levé strany hřiště Vajda, autor krásných přihrávek k oběma gólům. Zápas měl nepříjemnou předehru. Dav brněnských příznivců vzal hlavní bránu útokem. Nelíbilo se jim, že mají vyhrazeno jen 150 míst. V nemocnici skončili dva lidé, mezi nimi i domácí pokladní, kterou sklo pořezalo v obličeji.

Branky: 63. Kowalík, 73. Malár - 49. Došek. Rozhodčí: Jirků. ŽK: Hlahůlek, Vajda, Vojtěšek, Polách - Zbončák, Zúbek. Diváků: 4156. Poločas: 0:0.

Staré Město: Ondrůšek - Kopačka - Němčický, Vojtěšek - Míl (78. Trousil), Hlahůlek (90. Zapletal), Polách, Vajda - Malár, Blaha, Kowalík (85. Lysáček).

Brno: Přibyl - Zúbek - Křivánek, Pěnička, Kotůlek - Krško (82. Pacanda), Polák, Návrat (82. Baštář), Zbončák - Došek, Siegl (71. Klago).

Jak se nám líbili

St. Město: 6
Brno: 5


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž