Diskuze

Kufry putovaly do Minsku dva dny. A tak Sáblíková trénovala na suchu

Přípravu na první z vrcholů zimy si rozhodně představovala jinak, než aby vyháněla z těla streptokoka. Teprve v neděli se rychlobruslařka Martina Sáblíková rozhodla startovat na mistrovství Evropy ve víceboji v Minsku. Navzdory předchozí nemoci však i v Bělorusku bude patřit k největším favoritkám.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Tak jak to dopadne? Ireen odpočívala, trénovala a chtěla by otrhat ovoce z nejvyšších větví. Dobře, že Martina začala pracovat na kratších tratích, jinak by to s Ireen měla těžký. Nedokážu odhadnout, jak to dopadne, ale myslím, že zítra večer už bude jasno. Jestli bude Martina výrazně lepší na 3k, tak Ireen zdrtí na 5km taky a vyhraje celkově.

Proč tam jede Nikola, netuším. 5km tutově nepojede a krátké jí nejdou.

0 0
možnosti
KV

Jak to je s ní a tím trenérem. Je to jen trenér nebo jí i klá... ?

1 2
možnosti
JS

Na to je snadná odpověď. Martina má výsledky, tudíž s trenérem nic nemá. Až začne uvadat, můžeš začít spekulovat. A taky, p. Novák bydlí s matkou svého bývalého svěřence, která by mu těžko tolerovala zálety.

Pro něho je důležité, aby Martina jezdila dobře, neboť je to po cca 40 letech trenérské kariéry jeho jediná a poslední svěřenkyně na úrovni. Jinak měl vždy závodníky na posledních místech, a kromě Martiny to splňují i všichni ostatní. Kvůli povyražení si přece nezkazí úspěšný závěr kariéry.

1 0
možnosti
MN

Martině držím palce, zlatá holka!!R^

5 0
možnosti