Diskuze

Před startem extraligy jsou ve formě Říčany a Tatra

Tři týdny před startem ragbyové extraligy jsou v největší formě, zdá se, Tatra Smíchov a Říčany. Smíchovští ve finále Českého poháru zdrtili Brno a Říčany kralovaly na turnaji, kterého se zúčastnily ostatní týmy z nejvyšší soutěže kromě Vyškova. "Snad jsme udělali lidem radost," poznamenal říčanský rojník Karel Kučera. Říčany, mistr z roku 1996 a 2001, v minulé sezoně totálně vyhořely a málem hrály baráž o udržení. Sedmé místo bylo nejhorším umístěním klubu za posledních deset let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

radek

16. 9. 2002 7:42
Mládež
Prezentace výsledků je vždy ošidná, výsledky mužů jsou jen vrchol ledovce, který je vidět nad hladinou. Nejdůležitější je práce s mládeží a ta nebývá doceněna.
0 0
možnosti

vis maior

18. 9. 2002 15:32
Re: Mládež
to máš sice pravdu, ale co s tím naděláš?
0 0
možnosti

Skála

13. 9. 2002 21:39
Trenéři jsou v Říčanech dva
Při úpravě zprávy došlo patrně k malé chybě vedoucí, zdá se, k mylnému výkladu, že v Říčanech ragbisty trénuje jen nový trenér Václav Horáček. V Říčanech však hlavním trenérem zůstal původní kouč Petr Michovský a Václav Horáček byl do města za Prahou přizván jako trenér roje, který se zároveň stal asistentem trenéra Michovského. Co je důležité, že na výsledcích borců z Říčan toto trenérské doplnění začíná být znát. Ragby zdar
0 0
možnosti

Pažout

11. 9. 2002 14:27
Trenéři v Říčanech
V Říčanech jsou dva trenéři , nebo jak to je. Tomu nerozumim. Já myslel, že tam hlavním trenérem je  Horáček a Michovský je trennér pro útok. Možná že to je opačně, ale to nikdo neví, nebo ví ?
0 0
možnosti