Diskuze

Neruda, mozek Oktagonu. Potkával grázly, radikální názory ale odmítá

Jiskra v oku, veselý úsměv. A Pavol Neruda slovensky vypráví. Jak řídí organizaci Oktagon MMA, o své minulosti, kdy potkával grázly a mafiány, i o tom, že zápasník Karlos Vémola může padnout na zadek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RD

Neví, jakou má Rittig minulost. To je takové strkání hlavy do písku, protože takový kontakt se může vždy hodit. Jen aby se však jednoho dne nevzbudil a nezjistil, že již není majitelem poloviny Oktagonu. Dneska se na ten zápas asi podívám.

6 0
možnosti
JN

J49i74ř95í 85N70o22v36á21k

27. 7. 2019 10:56

Trojka na světě, to vůbec není velkohubé prohlášení. Zatím jste jednou vyprodali O2 arénu. Jen v Evropě jsou mnohem větší a lepší Ruské organizace a neopomínejme ani na Britské Cage warriors. V Asii pak ONE a Rizin, v Americe UFC, Bellator a PFL. Tihle všichni vyprodavaji haly velikosti O2 na zcela běžné turnaje.

Nejúžasnější na MMA je, že pruměrnému sportovnímu novináři můžete nakukat i že Cris Cyborg je favoritem v zápase z Jonem Jonesem.

2 0
možnosti

No zase tak pravda to není. UFC mělo minulý týden akci v San Antoniu a bylo tam jen lehce přes 9000 lidí. Spooousta prázdných míst. Bellator dělá akce i pro 1000 lidí v casinových resortech. Co se týká show a schopnosti vyprodat každou akci, v tom jsou Pavol s Ondrou docela schopní R^

Doufám, že půjdou do reality show pro Brazílii, to by jim taky pomohlo.

0 0
možnosti
JK

By mě zajímalo, proč si autor rozhovoru vzpomněl zrovna na Pabla Nerudu, ne na Jana (podle něhož si mimochodem vybral jméno i Pablo).

4 1
možnosti
SN

Protože dotyčný je Pavol a protože ani jeden Jana Nerudu neznaji. :-D

7 0
možnosti