Marná zteč ve druhé půli

-
Hlavně perfektnímu výkonu brankáře Přibyla mohou hosté děkovat za to, že si z Jablonce odvezli bod. Po přestávce se totiž hrálo jen na brněnskou branku, ale hostující brankář si poradil jak s téměř gólovými střelami Nečase a Holuba, tak s mnoha ošemetnými centry. "Přibyl má na brněnském bodu zásluhu jednoznačnou," potvrdil po zápase domácí trenér Jindřich Dejmal. Na těžkém terénu převládala v prvním poločase oboustranná opatrnost, zato po přestávce se domácí do soupeře zakousli jako buldok. Jabloneckou ofenzivu výrazně oživil střídající Vávra, k velkému sólu se rozehrál Nečas, počáteční nervozity se zbavili i ostatní. Lavina jabloneckých útoků byla nevídaná, Nečas chytře rozehrával, Vávra unikal a připravoval šance, Holub střílel, gól byl na spadnutí. Po hodině domácí kouč posílil ofenzivu dalším útočníkem Vyskočilem, v brněnské šestnáctce to co chvíli vřelo, ale králem zůstal gólman Přibyl. "Štěstí, že Dejmal přišel k mužstvu až v pátek a neměl na přípravu dost času," poznamenal brněnský trenér Karel Jarůšek.

Rozhodčí: Liba. ŽK: Barteska, Čížek - Kocman, Došek, Polák. Diváků: 3910.

Jablonec: Podhajský - Havlíček - Kordule, Jirousek - Čížek, Budka (46. Vávra), Barteska, Nečas, Weber - Papoušek (66. Vyskočil), Holub (84. Slezák).

Brno: Přibyl - Zúbek - Křivánek, Cihlář - Kocman, Polák, Maroši (66. Šustr), Baštář, Zbončák - Patrik Siegl, Libor Došek.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž

Témata: Libor Došek