Diskuze

Vznikla Liga českého sportu, je v ní Holeček, Změlík nebo Dvořák

Legendární hokejista Jiří Holeček, bývalí atleti Robert Změlík a Tomáš Dvořák či tenistka Helena Suková jsou zakládajícími členy Ligy českého sportu, která byla ve čtvrtek ustavena ve Sněmovně. Jejím cílem je pomáhat s organizací a řízením českého sportu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

Pokud se celý systém tělovýchovy a sportu nepřekope a nezbaví se praktik ČSTV (a stejně tak lidí, co navenek sportu pomáhají ale ve skutečnosti pracují jen pro sebe), lepší to nebude ať založíme spolků kolik chceme.

Za prvé je třeba zpracovat nový model celého systému (nejen pravidla financování), za druhé je třeba vyhodit ty pohrobky STB a ČSTV, za třetí je třeba o správnosti a potřebě reorganizace přesvědčit vládu a parlament.

Obávám se, že na to dobročinná ?? liga nebude stačit. Protože jakékoliv polovičaté parciální řešení je na nic, pouze na čas zviditelní aktéry. A peníze, jedno kolik jich bude, budou dál z velké části mizet mimo kapsy potřebných složek, to jest zejména sportu pro všechny a státní reprezentace. Prostě ve stejných kapsách záhadných subjektů a jedinců.

0 0
možnosti
PH

P24e76t32r 32H76r33a86b75á35k

12. 2. 2015 22:53

Jak bylo uvedeno níže, pouze trafika s krásným názvem. Je škoda, že se nepojmenovali na Liga milující český sport. To by znělo ještě krásněji.;-D

0 0
možnosti
JP

jaký prachy z rozpočtu?maximálně na hřiště pro děti atd,ale do soukromých klubu???to je prasárna

1 0
možnosti
VK

Dalsi trafika? To je ČUS včele s Janstou tak neschopna?

2 0
možnosti
PZ

Český sport je zachráněn[>-]:-)

2 0
možnosti